Wedding

Zo maak je jouw huwelijksnacht toch éxtra spannend als je al regelmatig sex hebt gehad

Zo maak je jouw huwelijksnacht toch éxtra spannend als je al regelmatig sex hebt gehad

Hoewel vroeger de huwelijksnacht traditiegetrouw hét moment was waar je voor het eerst seks had met je partner, is het anno 2019 toch wel anders. Hoewel er natuurlijk nog steeds een hoop mensen dan voor het eerst het bed delen met elkaar, zijn er ook een hoop die al lang en breed diverse malen elkaar van genot hebben voorzien.

Hoe zorg je ervoor dat een huwelijksnacht, als jullie elkaar al best goed kennen op seksueel gebied, toch wat spannender en specialer is dan een 'normale' vrijsessie? Wij hebben een vijftal tips voor je verzameld!

Probeer een andere locatie

De slaapkamer is natuurlijk bij uitstek de plek voor mensen om seks te hebben maar tijdens de huwelijksnacht mag het wel even wat spannender. Misschien heb je wel een hotelkamer geboekt om de eerste nacht als man en vrouw met elkaar door te brengen en in dat geval zit je al op de goede weg. Maar wat nou als je het bed eens omwisselt voor de douche, de wastafel of het dressoir? Juist ja, het proberen zeker waard tijdens jouw huwelijksnacht!

Kies eens een ander standje

De standaard varianten zijn waarschijnlijk al voor de huwelijksnacht de revue gepasseerd maar tijdens jullie eerste sekssessie samen als man en vrouw (of welke combinatie ook van toepassing is) kun je het best wat spannender aanpakken. Ga gewoon op zoek naar nieuwe standjes - het internet staat er vol mee - maar houd ook in gedachten wat er comfortabel, fijn én intiem uitziet. Het proberen van een ander standje die niets bijdraagt aan de eerste genoemde punten, haalt natuurlijk de shortlist van mogelijkheden voor de huwelijksnacht niet.

Zorg voor een playlist

Je bent er eventjes mee bezig maar een fijne playlist kan de mood extra zwoel maken. Wil je een romantische sfeer of juist een hele sexy? Sta erbij stil wat jouw partner fijne nummers vindt én welke jij natuurlijk zelf wilt horen tijdens de huwelijksnacht. 

Ga voor extra sexy lingerie en gebruik accessoires van je trouwoutfit

De kans is groot dat jij jezelf even wilt opfrissen voor de huwelijksnacht. Na een fijne douchebeurt ruil jij jouw mooie witte doch praktische lingerie om voor een écht sexy setje. Om niet helemaal te vergeten dat dit niet een gewone sekssessie is, kun je accessoires gebruiken die je tijdens de dag hebt gedragen. Denk bijvoorbeeld aan je hakken of de kousenband. 

Verander van voorbehoedsmiddel

Niet iedereen denkt er misschien zo over - er zijn natuurlijk huwelijken waar partners het prima vinden dat hun eega seks heeft met iemand anders - maar het jawoord geven, kan het startsein zijn dat je de condoom achterwege laat tijdens een vrijpartij en bijvoorbeeld enkel nog de pil of een ander voorbehoedsmiddel gebruikt om niet zwanger te worden. Het is hierbij natuurlijk belangrijk dat je elkaar vertrouwt en weet wat je aan de ander hebt om nare verrassingen te voorkomen.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top