Wedding

Dit zijn de meest luxe trouwzalen in Nederland

Dit zijn de meest luxe trouwzalen in Nederland

Het kiezen van een trouwlocatie is iets bijzonders voor jou en jouw partner. Jullie trouwlocatie is nét zo belangrijk als de ringen en trouwjurk. Laten we ervan uitgaan dat je die beslissing maar één keer in je leven maakt. Dan wil je wel de beste keuze maken, toch? Kies jij het comfort en de luxe van een trouwzaal? Dit zijn de meest luxe trouwzalen in Nederland om van jouw dream wedding een succes te maken! Pssst... ook leuk om te gluren als je (nog) geen trouwenplannen hebt.

1. De Koning Party & Events – Amsterdam

Hallo, sprookjeszaal! De Maxima-Ballroom van de Koning bewijst dat dit wél de 5-sterren trouwzaal van Nederland is. De twee zalen van de Koning Party & Events zijn multifunctioneel. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote feesten en evenementen. De uitstraling en inrichting zijn van hoge kwaliteit en creëren een Koninklijke ambiance. De prijs in de Maxima Ballroom is rond €7250 voor 1000 mensen. Met cateraar kost het tussen de €40.000 en €60.0000 per 1000 mensen!

De Koning Party & Events beschikt over eigen gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is er ruim voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg. Tip: ga voor prachtige bloemendecoratie om het plaatje compleet te maken voor een fairytale wedding!

2. The Crown – Rotterdam

Deze trouwzaal is een unieke locatie met moderne architectuur. De details op de vloer en het plafond zijn in het oog springend! De gigantische hanglamp met daaronder de dansvloer stralen niks anders dan ballroom-vibes uit. Deze nieuwe high class evenementenlocatie is met haar majestueuze interieur dé locatie voor bruiloften en events die net dat gouden randje nodig hebben. De zaal verwelkomt nu al wekelijks ruim 900 genodigden die komen genieten van een sprookjesachtige bruiloft of een indrukwekkend zakelijk evenement. Zo hebben zij een vorstelijke bediening, kinderopvang, beveiliging, partymanagers en een culinaire team. Ook heeft The Crown twee gebedsruimtes voor de man en vrouw apart. In de gebedsruimte is een aparte wasruimte opgenomen. Wil je weten wat voor prijskaartje hieraan hangt? Dat staat niet vermeld op de website, hiervoor kun je een afspraak maken.

3.  Het Paleis – Schiedam

Trek je aller-aller-mooiste trouwjurk aan om het met deze trouwzaal te kunnen matchen. Het paleis biedt een tweetal zalen (begane grond en balkon/vide) als trouwlocatie waar romantiek en emotie in een stijlvolle ambiance samenkomen. Het Paleis heeft een bouwstijl met een plafond van maar liefst 6 meter hoog voorzien van 42 kroonluchters en bijzondere verlichting. De twee zalen vormen gezamenlijk een ideale ruimte voor een groot trouwfeest (800 personen), maar zijn ook afzonderlijk geschikt voor een intiem en kleiner gezelschap (300 personen). Voor de prijs kun je een afspraak maken. De totale oppervlakte van Het Paleis is zo’n 1500m2, exclusief alle overige voorzieningen. Je kunt zien dat er aan elke detail in de zaal is gedacht. De ramen in de muren geven een originele touch. En wat we écht leuk vinden is dat Het Paleis net als The Crown een kinderruimte heeft. Zij kunnen daar lekker spelen terwijl jouw familie, vrienden en kennissen van jouw bruiloft genieten!

4. Rey Events – Almere

Minimalistisch, maar tóch sprookjesachtig: dat is Rey Events. De verschillende service arrangementen sluiten perfect aan bij uw wensen en behoeften. Daarnaast is er met 200 gratis parkeerplekken voor de deur genoeg ruimte voor al jouw gasten! Komen er kinderen mee? Rey Events voorziet een nanny die zorgt dat ook zij ook ge-entertaind worden met een berg spelletjes en andere leuke activiteiten. De catering bestaat uit de Arabische, Turkse, Afghaanse, Hindoestaanse, Surinaamse, Koerdische en Armeense keuken. Voor de prijs kun je een afspraak maken. De trouwzaal heeft één ruime trap die naar de gigantische trouwzaal leidt. De ruimte tussen de tafels en stoelen zijn perfect voor jouw walk to the aisle. 'Daar komt de bruid...'

5. De Prins – Beverwijk

Deze trouwzaal is perfect voor mensen die houden van clean and simple. De witte glanzende vloer en de minimalistische uitwerking aan het plafond en muren zijn ideaal voor een drukkere decoratie. Ook oogt de zaal nét zo enorm! De Prins heeft een high-end geluidssysteem, professionele ingebouwde verlichting en ze beschikken over decoratie mogelijkheden. Hun unieke zalen beschikken over allerlei gemakken, zoals duizend parkeerplaatsen, verschillenden ruimtes, toiletten, trouwsuites, gebedsruimte en nog veel meer faciliteiten om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Voor de prijs kun je een afspraak maken.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top