Fashion

De leukste (onbekende) sieradenwebshops die je wil kennen

De leukste (onbekende) sieradenwebshops die je wil kennen

You never fully dressed without jewellery. Sieraden zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Inmiddels knalt je stash misschien al uit elkaar. Toch kunnen er altijd nieuwe bij. Deze (onbekende) webshops moet je hiervoor weten!

1.   Pien Pino

Het merk Pien Pino werd opgericht in 2021. Pien is toen gestart met het maken van eigen sieraden. Vooral kleurrijke sieraden, die ieder wel in haar collectie wil hebben. Denk aan armbanden en oorbellen met gave bedeltjes of gemstones. Ze verkoopt ook handmade knitwear en toffe etuis. Ook zo nieuwsgierig?  

2. Nola Amsterdam

Een merk dat luxe uitstraalt en hoogwaardige sieraden biedt. Voor een redelijke prijs kun je al bij Nola Amsterdam terecht. Het merk verkoopt sieraden die je niet irriteren en kan dragen zonder dat ze verkleuren. Heb je nog een last minute cadeautje nodig voor je moeder, tante of bestie? Geef dan een speciale giftcard!

3     Let’s have it

Zoals de naam van de webshop al zegt Let’s have it . Net als de andere ondernemers verkoopt Sophia allerlei sieraden. Ze heeft klassieke musthaves als basis, maar ook een mix van verschillende andere stijlen. Ga je voor minimalistisch of toch voor wat groffer? It’s your choice!

4.  Elena Carolina

Elena Carolina vindt dat iedereen parels verdient, vandaar dat ze “The New Royals” presenteert. Het merk is een handgemaakte sieradenlijn die in Amsterdam zit gevestigd. Zoetwaterparels worden als basis materiaal gebruikt. Verder ook edelstenen als Koraal, Rozenkwarts en Jade. Prachtige sieraden met initialen mogen ook zeker niet ontbreken bij Elena Carolina.

5.   Sophia Joanne

Bij Sophia Joanne wordt er gewerkt met 100% gerecycled goud. Alle stukken zijn gemaakt van 14,18 of 22-karaats massief goud en zijn gemaakt om eeuwig mee te gaan. We willen ook niet dat onze sieraden zomaar verkleuren. Het merk heeft verschillende collecties, waaronder de 'Bloemenkunst'. Een ode aan bloemen en hun symboliek in de moderne kunst. Daar fleur je toch helemaal van op. Ook zijn er in de sieraden edelstenen verwerkt.

 

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top