Fashion

Dit zijn de leukste webshops voor je everyday sieraden

Minimalistische, everyday sieraden maken elke outfit compleet en geven een persoonlijke draai aan jouw look. Het kan best een investering zijn, maar dan heb je ook wat. 

Je zoekt natuurlijk naar kwaliteit en je neemt geen genoegen met de eerste en de beste ketting. Maar waar zijn de kwalitatieve, kostbare sieraden te vinden? Wij hebben een lijstje opgesteld met onze favoriete webshops. 

1. Catbird
Catbird maakt speciale, draagbare sieraden om iedere dag de show mee te stelen. Velen zijn het erover eens dat dit mooie merkje uit Brooklyn de ring stacking trend in het leven geroepen heeft. Dat doet niet iedereen ze zomaar na!

2. IVY & LIV
Het Nederlandse merk IVY & LIV wil sieraden maken voor iedere vrouw. Fleur Osterholt en Isabella Machinè positioneren zich tussen de juwelier en de goedkope merkjes. Ze geven de sieraden een edgy randje, maar zorgen ervoor dat ze lekker draagbaar blijven. 

3. ANNA + NINA
Wie kent ze niet! Dit hippe sieradenmerkje uit Amsterdam weet heel goed hoe ze items kunnen maken die aanspreken. Het zijn stuk voor stuk onderscheidende sieraden die je outfit compleet maken. 

4. Overload Studios
Dit merkje verwerkt vrouwelijke en mannelijke details in de ontwerpen, zodat elk item een unieke uitstraling krijgt. Ook deze zijn natuurlijk weer goed te combineren!

 

Monday morning eargame #earoftheday #tinytreasures

Een bericht gedeeld door O V E R L O A D-S T U D I O S (@overloadjewelry) op

5. Fashionology
Dit alom geliefde sieradenmerk biedt een ruime keuze aan zilveren en gouden sieraden aan. Alle collecties sluiten op elkaar aan, zodat je door de tijd heen een mooie verzameling kan opbouwen!

 

River hoops and the hand necklace 🖐🏼

Een bericht gedeeld door Fashionology (@fashionology_nl) op

6. Lobibeads
Dit merkje inspireert haar ontwerpen op de laatste trends, maar geeft er wel een eigen draai aan. We love it!

 

@blanchedeventer 😍

Een bericht gedeeld door L O B I B E A D S (@lobibeads) op

7. By1Oak
Deze minimalistische sieraden voegen op een subtiele manier heel wat toe aan je collectie. Je kan bij dit merkje zelfs persoonlijke verzoeken indienen, zodat je al helemaal een one of a kind item in handen hebt. 

 

Golden dream studs✨ #sweet #uptowngirl #opalbeauty #earstuds

Een bericht gedeeld door BY1OAK (@by1oak) op

8. Mimiettoi
Deze mooie sieraden zijn zeker niet de goedkoopste, maar dan ben je wel verzekerd van een mooi, kwalitatief item. Vakmanschap op nummer 1! 

 

It's that heart of gold, & stardust soul that make you beautiful.

Een bericht gedeeld door MIMI ET TOI | MIMI ET TOI BAGS (@mimiettoi) op

9. Monocrafft
Mogen jouw everyday sieraden wel een wat stoerdere kant hebben? Dan zit je bij Monocraft helemaal goed! Ze behouden de ruige uitstraling van de materialen en creëren zo een unieke look & feel

10. Moonloft 
In deze concept store in Zwolle zijn mooie sieraden te vinden die helemaal met de trends meegaan. Hier kan je een paar verrassende everyday items scoren voor een mooi prijsje!

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top