Fashion

Deze sieraden zijn helemaal on trend in 2020

Deze sieraden zijn helemaal on trend in 2020

Sieraden zijn perfect om jezelf op een subtiele manier te uiten. In 2020, een jaar waarin het oog vooral op het milieu gericht is, passen wij onze sieraden hier ook op aan. Steeds vaker zien wij natuurlijke materialen bij onze juweeltjes wat natuurlijk altijd beter is dan een synthetisch productieproces. Zo draag je, letterlijk en figuurlijk, een steentje bij aan een schonere wereld. 

In 2020 zijn we niet vies van een beetje bling. Onze sieraden kunnen namelijk aardig schitteren. Maar: sieraden nemen dit jaar steeds vaker een plaatsje op de achtergrond met unieke en rustige designs. Oorbellen worden vaak nog verkocht in een paar maar worden steeds vaker aan één oor gedragen. Wees echt niet bang om hiermee te experimenteren.

Dit zijn alle sieradentrends waar we dit jaar waarschijnlijk van gaan genieten. 

Enkelbandjes

Ja, je voeten mogen dit jaar écht gaan schitteren. Combineer een lage sneaker of hak met leuke enkelbandjes van bijvoorbeeld MyUniqueStyle.nl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fijn gouden enkelbandje met schakeltjes of een mooi enkelbandje die van schelpjes is gemaakt.  Hoe jij het bandje om je enkel ook draagt, jouw benen zijn dit jaar absolute blikvangers dankzij de mogelijkheden qua coole enkelbandjes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MyUniqueStyle.nl - ONLINE SHOP (@myuniquestylenl) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door alyssa coscarelli (@alyssainthecity) op

Natuurlijke materialen

Door de voorgaande jaren zou je het misschien vergeten maar sieraden hoeven echt niet van goud, zilver of diamant gemaakt te zijn. Er zijn genoeg natuurlijke materialen zoals schelpen of bloemen die prachtig staan rond je nek of in je oor. Deze sieraden geven je outfit een heel andere lading en zijn vaak een stuk beter voor het milieu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

Conch piercings

In je oren kunnen een hoop piercings gezet worden, zo ook in de conch. Conchpiercings zitten midden in je oor, bij je oorschelp om precies te zijn. Het mooie aan die coole conch piercings, bijvoorbeeld te koop bij MyUniqueStyle.nl, is dat het heel verfijnde sieraadjes kunnen zijn maar je er ook echt een statement mee maakt. Bij MyUniqueStyle.nl spotten wij prachtige gold plated ear cuffs met pareltjes maar ook mooie knopjes met steentjes. Is de conch piercing toch wat te hevig voor jou? Dan kun je altijd gaan voor een look-a-like conch ringetje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MyUniqueStyle.nl - ONLINE SHOP (@myuniquestylenl) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels) op

De schakelketting

Ja, we kunnen al een langere tijd van deze leuke trend genieten. Het is minimalistisch en zorgt tegelijktijd voor een statement. Modeliefhebbers die verzot zijn op Bottega Veneta, het merk dat weer helemaal terug is van weggeweest, zijn steevast ook verknocht aan hun schakelketting. Wij begrijpen helemaal waarom want niks is chiquer dan dit collier. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

Oorringen

Hoop earrings waren in de jaren 90 al een grote hit en zijn altijd wel op de achtergrond aanwezig gewest. In 2020 komt de trend terug maar dan in een nieuw jasje. Zoals we al eerder lieten weten, hoef je niet altijd beide oorbellen te dragen en die tip is op deze trend toepasbaar. Ook zien we de hoop earrings dit jaar met kleine detaills die het sieraad een compleet andere uitstraling geeft. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessica Alizzi (@jessalizzi) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

Tortoise shell

Dit printje was al razend populair op onze nagels en nu mogen onze sieraden er ook aan gaan geloven. Tortoise shell, het chique patroontje, maakt is dit jaar niet weg te denken uit de sieradenwereld. Wil je dat het goed gezien wordt? Kies dan voor een groter statement sieraad. Het patroontje kan namelijk wegvallen als je de kleine items uitkiest. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @jolieanddeen op

De lasso

Kortere sieraden blijven een grote hit, ook in 2020. Maar de lasso, de ketting die langs je borst gaat en meestal tot je navel komt is helemaal terug. Deze langere ketting staat leuk op een wit shirt en is een mooie toevoeging op een alledaagse look. Ook met een laag uitgesneden jurk of topje komt de lassoketting helemaal tot zijn recht en worden je borsten prachtig geaccentueerd. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

Welke trend is jouw favoriet?

Beeld: MyUniqueStyle.nl
Deel dit artikel
Back to top