Beauty

Deze 6 make-up trends gaan 2018 domineren

Deze 6 make-up trends gaan 2018 domineren

2017 was het jaar van roze oogschaduw, natuurlijke wenkbrauwen en metallic lipstick. Maar wat zijn de grootste make-up trends voor 2018? Trend Alert zou Trend Alert niet zijn als we niet een mooi lijstje make-up trends 2018 voor je hebben. 

Haal je make-up kwasten maar tevoorschijn, 2018 is een creatief en expressief make-up jaar. Van metallic brows tot glitter strobing en face gloss, de make-up trends 2018 wil je zeker in de gaten houden!

Make-up trends 2018

1. Glitter Lips

We beginnen met de meest opvallende ,maar ook de minst praktische uit het rijtje make-up trends 2018. Afgelopen jaar werden ze al op planeet beauty geïntroduceerd en in 2018 is het zeker nog niet afgelopen met glitterlippen. Het enige wat je hoeft te doen is een laagje lipgloss aanbrengen en vervolgens met je ringvinger losse glitters erin te 'duwen'. Shine on!

 

2. Underliner

Het make-up trends 2018 overzicht is niet compleet zonder een trend met eyeliner. We schreven er in 2017 al over, maar in 2018 gaat 'omgekeerde eyeliner' toch echt doorbreken. De hoogste tijd dus om deze draagbare trend eens te proberen. Pak de dunste kwast uit je make-up kwasten collectie en ga voor een subtiel lijntje onder je ogen of een cateye op zijn kop. Tip: ruil zwart in voor metallic of een kleurtje (zie foto bovenaan artikel).

 

3. Face Gloss

Glossy eyes zullen we ook dit jaar nog veel gaan zien, maar daar blijft het niet bij. Want niet alleen je oogleden hebben baat bij wat glans. Breng ook gloss aan op je jukbeenderen en sleutelbeen, en natuurlijk op je lippen en je bent helemaal klaar voor 2018!

 

4. Glitter Strobing

De vierde uit het lijstje make-up trends 2018 is er ook één waar je niet omheen kunt. Namelijk highlighter op een hoger niveau! Komend jaar combineren we glitter met strobing. Bij deze trend breng je highlighter aan op je jukbeenderen, net onder je wenkbrauw en op je cupidoboogje. Om de look net wat meer impact te geven breng je extra losse glitters aan.

 

5. Stained Lips

Matte lipsticks waren je-van-het in 2017, maar komend jaar gaan we voor een minder geperfectioneerde look: stained lips. Je ceëert ze door met je vingertoppen de randen van je lippen te deppen, nog voordat je lipstick volledig is ingedroogd. En ook deze trend zagen wij al aankomen...

 

6. Metallic Brows

We eindigen de make-up trends 2018 lijst met een knaller. Net als je denkt dat er op wenkbrauwgebied niets nieuws meer te verzinnen is, komt er toch weer een nieuwe trend om de deur kijken. Na de feather brow en de wire brow in 2017, is er in 2018 de metallic brow: een subtiele highlighter voor je wenkbrauwen. Smeer een beetje vaseline of wenkbrauwgel in je wenkbrauwen en meng dit vervolgens met een koper- of bronskleurige oogschaduw. Wel even doorkammen voor een subtiele finish!

 

Een bericht gedeeld door Ouibelle (@ouibelleblz) op

 

 

Welke van deze make-up trends 2018 is jouw favoriet?

 

Beeld: Instagram @maybelline

Deel dit artikel
Back to top