Beauty

Kapsels halflang haar: dit zijn de trends van 2018

Kapsels halflang haar: dit zijn de trends van 2018

Halflang haar is dit seizoen populairder dan ooit met dank aan de vele bloggers en celebs die hun haar op schouderlengte afknipten. Ook zin om de schaar erin te zetten? Wij laten je de mooiste trends voor halflang haar zien!

De little black dress onder de kapsels: halflang haar. Niets is zo veelzijdig als de medium lengte. Je kunt er alle kanten mee op: los, opgestoken, in de krul of stijl. Van een diepe zijscheiding tot de messy balayage, hieronder vind je de mooiste kapsels halflang haar 2018.
 

Kapsels halflang haar: Deep side part

Heb je medium lang haar en een hartvormig gezicht? Probeer dan eens een diepe zijscheiding. Deze kan een scherpe botstructuur of een prominent aanwezige kin verzachten. 

Kapsels halflang haar: Smooth and chic

Of je nu aan het shoppen bent met vriendinnen of naar een business meeting gaat, deze chique, stijle look brengt je overal. De halflange cut geeft je een volwassen en verzorgde uitstraling met een speelse twist.   

Kapsels halflang haar: Caramel rosé layers

Halflang haar in de kleur donkerbruin of zwart? Dan is deze trend geschikt voor jou! Vraag bij de kapper naar warme carameltinten gecombineerd met een vleugje pink en laat je haar in piekerige laagjes die net over je schouders vallen knippen.

 

Een bericht gedeeld door Cherin Choi (@mizzchoi) op

Kapsels halflang haar: Platina blonde

Blond, blonder, blondst. Eén van onze favorieten uit deze lijst met halflange kapsels. We zien dit jaar steeds meer warme haarkleuren, maar platinablond is ook terug van weggeweest. Steeds meer vrouwen wagen zich aan een witblonde coupe. Durf jij ook?

 

Een bericht gedeeld door Cherin Choi (@mizzchoi) op

Kapsels halflang haar: Messy balayage

De balayage is nog steeds de meest gevraagde haarkleur in de salon en dat snappen wij wel. Hij komt super mooi tot zijn recht bij een halflange lengte en een messy krul. 

Kapsels halflang haar: Casual updo

Halflange kapsels zijn niet alleen leuk om los te dragen, maar ook heel geschikt om op te steken. Ga bijvoorbeeld voor een casual knotje onderin je nek. Chic, vrouwelijk én verzorgd!

Kapsels halflang haar: Curly bob with bangs

De laatste uit ons rijtje met medium lange kapsels. Halflange lokken zijn ook heel geschikt voor gekruld haar. Wil je een kapsel dat helemaal van nu is? Combineer je krullen dan met een micro bangs.

 

Een bericht gedeeld door SAL SALCEDO (@salsalhair) op

 

Welk kapsel halflang haar is jouw favoriet? Laat het ons weten!
 

Bekijk meer inspiratie:
-kapsels lang haar
-kapsels kort haar

 

Beeld: Instagram @marlienbesselink

Deel dit artikel
Back to top