Beauty

Haar verven? Dit zijn dé haarkleuren voor 2018!

Haar verven? Dit zijn dé haarkleuren voor 2018!

Toe aan een nieuwe, frisse haarkleur? 2018 is daar het perfecte jaar voor. Afgelopen week onthulden we al een lijst met de zes tofste haarstijlen voor 2018 en vandaag komt daar nóg meer inspiratie bij. Want welke haarkleuren zijn trending in 2018? Bel je kapper maar, want na het zien van deze plaatjes ben je klaar voor die nieuwe kleur!

Een haarkleur kiezen blijft moeilijk, maar na het zien van deze haartrends wil jij sowieso je haar verven in één van onderstaande haarkleuren. 2018 wordt jouw jaar!

Haarkleuren 2018

1. Shades of Gold

In de haartrends van 2017 zagen we al dat blonde haarkleuren warmer werden en in 2018 zet deze trend lekker door. Stond vorig jaar geheel in het teken van witblond en zelfs zilver-grijze haarkleuren, 2018 is het jaar van goud- en honingblond met een warme gloed.

2. Caramel Rosé

Heb je donkerbruin haar of zwart haar? Dan is deze haarkleur geschikt voor jou! Vraag bij de kapper naar warme carameltinten gecombineerd met een vleugje pink.

3. Strawberry Rosé

Wil je experimenteren met roodtinten, maar geen extreme haarkleur? Strawberry Rosé got you covered! Deze roze-meets-blond haarkleur zorgt ervoor dat we ook dit jaar in de ban van roze blijven. Eén van de meest creatieve haarkleuren 2018!

 

Een bericht gedeeld door Cherin Choi (@mizzchoi) op

4. Nude

Op zoek naar een subtiele kleur haar? Dan is nude jouw keuze uit dit haarkleuren 2018 overzicht! Deze natuurlijke haarkleur matcht perfect met je huidskleur. Nude haar lijkt veel op natuurlijke blond haar, maar het is een neutrale (niet warm en niet koel) haarkleur en dit is heel uniek voor blond.

 

Een bericht gedeeld door Cherin Choi (@mizzchoi) op

5. Burnt Orange

Onnatuurlijke tinten rood en oranje worden steeds populairder. Het mag lekker opvallend en heftig. Ga bijvoorbeeld voor een spicy look en combineer felle oranje en roodtinten voor één van de hotste haarkleuren 2018: 'burnt orange'.

6. Dusty Mauve

De meest originele haarkleur uit het haarkleuren 2018 lijstje? Dat is deze. Roségoud in combinatie met paars maakt je haar 'Dusty Mauve'. Kies voor ombré of balayage voor het mooiste effect.

7. Blondz

Deze geweldige combinatie van lichblond en donkerblond geeft meer dimensie aan je haar en geeft het effect van sunkissed hair dat we allemaal willen hebben in de zomer. Maar om nou te wachten tot het einde van de zomer, kun je je haar ook gewoon nu al verven.

8. Golden Ombré

Goudblond haar met extra blonde punten: subtiel, natuurlijk en vooral heel erg mooi. Ook deze haarkleur 2018 laat zien dat ombré hier is om te blijven. Extra mooi met een grove slag in het haar.

Weet jij al voor welke van deze mooie haarkleuren 2018 jij kiest?

Beeld: Instagram @lorealhair

Deel dit artikel
Back to top