Beauty

Laat je alvast inspireren: dit zijn de haarkleuren trends voor herfst/winter 2022/2023

Laat je alvast inspireren: dit zijn de haarkleuren trends voor herfst/winter 2022/2023

We zitten nog midden in de zomer, maar trends komen altijd eerder. Dat kan geen kwaad, dan kun je je alvast mentaal voorbereiden op een nieuwe haarkleur. Als je durft! Sommige haarkleuren trends tijdens het najaar 2022/2023 zijn niet voor iedereen weggelegd.

Haarkleuren trends #1 - Koper brunette

Je kent de haarkleur koper misschien nog van The Queen’s Gambit. Alleen gaan we tijdens de herfst/winter van 2022/2023 voor een donkerdere variant: koper brunette. Deze haarkleur is iets minder spannend dan z’n zomerse voorganger, al blijft het een haarkleur voor de durfal. Het geeft je wat warmte gedurende de koude maanden.

Haarkleuren trends #2 - Cool bronde

Ook deze haarkleur is niet helemaal nieuw, maar maakt in het najaar van 2022/2023 dus weer z’n comeback. ‘Cool bronde’ is een van de haarkleuren trends, waar jij aan mee wilt doen. Of je nou van blond of bruin haar houdt, dat maakt niet uit. De haarkleur bronde is namelijk een mix van blond én brunette! Het is daarnaast een heel natuurlijke kleur en eentje die weinig onderhoud nodig heeft. Het verdwijnt vanzelf en dan heb je in de zomer weer je oorspronkelijke kleurtje.

Haarkleuren trends #3 - Gebleekt

Oké, we hadden het over uitdagende haarkleuren en deze haarkleur voor de herfst/winter van 2022/2023 is zo eentje. Ga jij dit najaar voor een ijskoud, gebleekt kapsel? Het past wel bij het koude seizoen. Al helemaal wanneer de wereld net zo wit wordt. Let it snow!

Haarkleuren trends #4 - Schaduw

Het verven van je haar hoeft overigens geen drastische verandering te zijn. Je kunt in het najaar van 2022/2023 ook alleen voor een schaduw gaan in je haar, als we de trends mogen geloven. Het gaat hier om een schaduwtint op je haarlijn. Eigenlijk een beetje alsof je last hebt van uitgroei. Daar is komend seizoen in ieder geval niets mis mee!

Haarkleuren trends #5 - Money piece highlights

Tot slot een haarkleur trend waar we de jongste generatie (generatie Z) dankbaar voor mogen zijn. De ‘money piece highlights’ herken je waarschijnlijk wel van zangeres Billie Eilish. Nou, dit kapsel ga je dus tijdens de herfst/winter van 2022/2023 vaker terugzien! Bij deze trend heeft iemand twee highlights aan de voorkant in een opvallende kleur. Dat kan een combinatie zijn van blond en bruin, maar bijvoorbeeld ook roze en wit. Durf jij het aan?

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top