Fashion

Deze 4 trendy kleuren maken jouw najaarsgarderobe een stuk vrolijker

Deze 4 trendy kleuren maken jouw najaarsgarderobe een stuk vrolijker

De zomervakantie is voorbij en volgens mij hebben we afgelopen zaterdag de laatste écht warme dag van het jaar gehad. Hoewel het najaar officieel eind september haar intrede doet, is het volgens de meteorologische standaard sinds de eerste van deze maand herfst. Hoog tijd dus om jouw garderobe voor de komende maanden samen te stellen!

Je moet natuurlijk dragen wat je écht mooi vindt maar als jij je graag laat inspireren door de trends én wel wat kleur wilt toevoegen aan jouw outfits, dan zijn er een paar tinten waar je op terug kunt vallen dit najaar. We hebben het over botergeel, knalroze, lila en groen. 

Botergeel

Deze heerlijke zachte kleur zagen we de afgelopen maanden al veelvuldig voorbijkomen en ook dit najaar zitten de modecollecties er vol mee. Het allermooist staat deze tint met zwarte en donkerbruine items: op een blauwe jeans komt deze kleur minder tot haar recht. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffany Hsu (@handinfire) op

Knalroze

Een tint voor mensen die het niet erg vinden om in het oog te springen: roze is dit najaar helemaal hot. Combineer gerust verschillende tinten met elkaar en zorg door de silhouetten ervoor dat het niet te zoet wordt, tenzij je dat graag wilt natuurlijk, maar jouw look juist een krachtige uitstraling heeft.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ada (@ada_oguntodu) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

Lila

Eerder gaven we al aan dat paars en groen een bijzondere geliefde combinatie is op dit moment maar de kleur komt ook solo goed tot haar recht. Het zachte paars biedt een uitkomst tussen al de harde en donkere herfstkleuren terwijl het er ook perfect mee samen gaat. Lila staat bijvoorbeeld prachtig bij wijnrood en diepbruin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emma Moldt (@emmamoldt) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olivia & Alice (@oliviaandalice_) op

Groen

Tot slot mag groen echt niet in dit rijtje ontbreken. Hoewel we geneigd zijn in het najaar voor de donkere variant te gaan, zijn appeltjesgroen en snotgroen (jawel) 'frisse' tinten om je herfstgarderobe wat spannender te maken. Samen met het hierboven genoemde lila was het van de zomer een trend maar deze twee samen dragen is voor het najaar misschien net wat te licht. Ook deze kleur doet het goed met najaarstinten zoals wijnrood, bruin en zwart. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Sarlvit 🍒 (@annasarlvit) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top