Fashion

Bh met voorsluiting: zó werkt het

Bh met voorsluiting: zó werkt het

Van push up bh’s tot strapless bh’s of van bh’s met tot zonder vulling. Er zijn ook zoveel verschillende soorten. We hebben ze nog niet eens allemaal genoemd. Ken je de bh met voorsluiting al? Wij leggen je uit hoe deze werkt.  

 

Bh met voorsluiting

Zoals de naam al zegt is dit een bh die je kunt sluiten aan de voorkant. Normaal gesproken ben je gewend dat de sluiting aan de achterkant zit. Bij deze bh gaat het net eventjes anders. De sluiting zit namelijk tussen de cups. Door deze aan elkaar te bevestigen heb je de bh al aan. Klinkt wel makkelijk toch?

 

Voordelen

Een bh met voorsluiting is vooral handig als je zelf niet zo goed bij de rug sluiting kan komen. De sluiting aan de voorkant zorgt ervoor dat je er makkelijker bij komt. Dit is vooral een voordeel bij een bh met een wat stuggere stof. Voor ouderen is de bh met voorsluiting ook echt een uitkomst. We zijn namelijk lang niet zo lenig meer op latere leeftijd. Spieren en gewrichten worden strammer en dan kan een bh vast- en losmaken een hele uitdaging zijn. Maar er is nog meer. Deze bh heeft ook nog eens een mooi bewerkte achterkant, zoals een racerback bh met kant. Dit staat heel sexy en chique. De bh is dus niet alleen een ideale oplossing, maar ook nog eens een origineel fashionitem.  Ga jij er eentje aanschaffen?

 

Sport-bh

Een sport-bh biedt veel ondersteuning en past goed om je lichaam. Wist je dat er ook sport-bh’s zijn met een voorsluiting?  Ideaal voor als je oefeningen wilt doen waarbij je op je rug ligt, zoals bij yoga. Je krijgt zo geen last van een sluiting die in je rug prikt tijdens het sporten. Dat is wel net zo fijn. 

 

Ondersteuning

Ideaal die bh met voorsluiting, maar het ontwerp met de achtersluiting was ook nog niet eens zo gek. Bij een voorsluiting lever je namelijk wel wat in als het gaat om ondersteuning. Dit is geen probleem als je een bescheiden cupmaat hebt, maar zodra jij een wat grotere maat draagt kun jij misschien net te weinig ondersteuning krijgen. Dit kan vooral voorkomen als je aan het sporten bent. Verder worden de borsten bij een voorsluiting vaak wat meer tegen elkaar gedrukt. Dit zorgt voor een liftend effect, maar het kan er ook voor zorgen dat je huid gaat irriteren door het zweten. Zo zie je maar weer dat ieder ding zijn voor- en nadelen heeft

 

 

Bron: Hunkemöller.nl en Sportbh.nl
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top