Fashion

Zo bewaar jij jouw beha's op de beste manier

Zo bewaar jij jouw beha's op de beste manier

Het vinden van een beha die écht goed zit, kan al een lastig klusje zijn. Iets wat bijna net zo moeilijk is, is het mooi houden ervan. Door de bijzondere vorm is het lastig om ze netjes op te bergen. De grote vraag is hoe jij dit het beste doet, zeker als je ook flink wat neer hebt geteld voor beha's.

Twee dingen die je in ieder geval niet moet doen, is je beha's opvouwen of ophangen. Er wordt wel eens geadviseerd dat je beha's het beste dubbel kunt vouwen om daarna de matching slipjes erin te doen. Het ziet er netjes uit en je hebt het bijpassende broekje er zo bij maar je vernielt wél de vorm van je beha. Ophangen kun je dus ook beter niet doen want dat zorgt ervoor dat de bandjes onnodig uitrekken.

Wat je wél moet doen, is het volgende: maak een onderscheid tussen voorgevormde en niet voorgevormde beha's en leg ze keurig op kleur gesorteerd voor of half over elkaar heen zoals op de foto hierboven. Zorg er ook voor dat de beha dicht zit zodat de haakjes niet kunnen blijven hangen in de delicate stoffen van de andere beha's. 

Best simpel toch?

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top