Fashion

Deze modetrend lieten we in 2022 (helaas) achter

Deze modetrend lieten we in 2022 (helaas) achter

Het nieuwe jaar is inmiddels al goed bezig (bijna hallo lente?) en we hebben de gekste en tofste trends op het gebied van fashion alweer voorbij zien komen. We hebben in 2022 er ook heel wat moeten achterlaten, want in 2023 keren we qua stijl weer helemaal om. En déze geliefde trend is er daar (helaas) ook een van.

Bye, bye high waisted jeans...

Deze modetrend zeggen we gedag dit jaar

Geloof het of niet, maar het is zo naderhand toch echt een end of an era. De high waisted jeans gaan we vanaf nu een stuk minder zien. Van verschillende celebs en winkels hebben we al gezien dat de kledingstijl van de 00's een comeback gaat maken, maar daar hoort een hoge broek niet bij... 

Hoewel de meesten van ons nog lang niet ready zijn om hun geliefde jeans in de prullenbak te gooien (of minder drastisch: 'm niet meer aandoen), is het wel een broek die uit het standaard straatbeeld steeds vaker én sneller verdwijnt. 

De vervanger van de high waisted jeans

High waisted jeans-dragers zullen hier zich waarschijnlijk wezenloos van schrikken, want wat gaan we dan aandoen? Skinny jeans? Alhoewel we deze type jeans óók steeds vaker tegenkomen, is de echte vervanger van de high waisted jeans compleet het tegenovergestelde ervan: de low waisted jeans. Voor het oog een stuk minder 'preuts' en 'bedekt', want met de low waisted jeans zien we gelijk een stuk meer huid én sexiness

Misschien wat eng om direct uit te proberen, maar dit jaar staan we volledig voor het volledig omarmen van jezelf en je lichaam. Met een hoge taille zien we dat eigenlijk een stuk minder. Je kunt tegenwoordig bijna álles dragen en daarom is het juist zo leuk om in verschillende seizoenen en 'eras' te gaan experimenteren met nieuwe items, trends en looks. 

Inspi nodig? 

Ben je bijna overtuigd, maar nog niet helemaal? We hebben een aantal toffe en inspirerende kiekjes voor je op een rijtje gezet. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top