Fashion

5 toffe manieren om je jeans op te rollen

5 toffe manieren om je jeans op te rollen

De manier waarop we een jeans dragen verschilt van jaar tot jaar. Het ene seizoen dragen we hem het liefste wijd en baggy, het andere jaar mag ie hoog en aangesloten zitten. Anno 2018 is de opgerolde jeans weer on top of mind en dus zetten wij vandaag de tofste manieren om je jeans op te rollen op een rij. 

1. Wide cuff

Zonder twijfel de populairste omslag van het jaar: de wide cuff. Een enkel omgeslagen variant, met een omslag van minimaal tien centimeter. Cool en superstoer. 

2. Superskinny cuff

De superskinny cuff werkt het beste bij een skinny jeans. Het enige wat je hoeft te doen is de zoom om te slaan naar buiten. Easy peasy!

3. Roll-it-up cuff

De roll-it-up cuff is zeer geschikt voor een boyfriend jeans. Sla je zoom ongeveer 4 cm om naar buiten en rol je jeans op tot je de gewenste lengte bereikt hebt. 

4. Under cuff

Wil je je jeans korter maken? Dan werkt de under cuff perfect. Vouw je jeans naar binnen en duw even na met een strijkijzer. De under cuff werkt het beste bij een jeans met stretch. 

5. Off-duty cuff

De off-duty cuff werkt het beste bij een boyfriend jeans, en dan het liefste eentje met 98% katoen of meer. Sla je jeans één keer naar buiten om en vouw vervolgens de zoom weer naar buiten toe om. Voilà!

 

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top