Fashion

De leukste outfits voor een glitter and glamour feest

De leukste outfits voor een glitter and glamour feest

Staat er binnenkort een glitter and glamour feest op de planning, maar weet jij nog niet wat je aan gaat trekken? Dan wordt het tijd om daar verandering in te brengen! Wij delen hier de leukste outfits voor jou. Zo sta jij gegarandeerd te shinen op het feest, hoe leuk!

Maak de look af met een blazer

Een blazer ziet er altijd prachtig uit en maakt de look helemaal af. Er zijn diverse manieren om een blazer te stijlen. Eén van die manieren is om een lange, oversized blazer aan te trekken als een soort jurkje. Kies voor een blazer vol met glitters, doe je mooiste sierraden om en trek er bijpassende schoenen en eventueel een panty bij aan.

Het is ook een optie om een zwarte blazer over een glitter outfit te dragen. Heb je een leuke glitterjurk, glittertop of glitterrok, dan maak je deze look helemaal af door daar een blazer overheen te dragen.

Kom in stijl met een leuke rok

Een lange glitter rok ziet er gegarandeerd prachtig uit. Combineer het met een leuke bijpassende top en maak de look helemaal af met een blazer of jasje. Een zilveren rok valt met veel kleuren te combineren, denk aan wit, zwart of blauw. Maar ook andere kleuren zijn mooi, kies dus zelf een kleur waar je je fijn in voelt.

Lees ook: Altijd geknoei met glitter? Zo doen de pro's het

Een tasje als finishing touch

Een glittertasje als toevoeging aan je outfit is de perfecte finishing touch. Kies je voor een compleet zwarte outfit of voor een outfit vol met glitters? Of je nou al veel of weinig glitters aan je outfit hebt toegevoegd, een glittertasje staat altijd mooi.

Steel de show met een zilveren broek

Een zilveren (glitter) broek met een leuke top is dé perfecte outfit voor als je er mooi uit wilt zien én het niet koud wil krijgen, wat met een jurkje nog wel eens het geval is. Net zoals hierboven al gezegd is, is de kleur zilver met veel kleuren te combineren. Wil je gaan voor een chique uitstraling? Kies dan voor een zwarte of witte top.

Lees ook: Vergeet coffee scrub: je kan je lichaam nu scrubben met glitters!

Een unieke zwarte top van gaas

Het ziet er niet alleen prachtig uit, ook past het perfect in het theme glitter and glamour. Door een soort zwart gaas met glitters over een ander topje te trekken, maak jij jouw outfit helemaal af. Het is ook erg leuk om een panty te dragen van dit motief.

Hieronde staan nog enkele outfits die nog niet genoemd zijn in dit artikel, maar wel het delen waard zijn. Haal je inspiratie uit de outfits en dan wensen wij je heel veel plezier op het feest!

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top