Fashion

Bijna Carnaval! Deze outfits worden dit jaar het vaakst gedragen

Bijna Carnaval! Deze outfits worden dit jaar het vaakst gedragen

Carnaval komt eraan en dat betekent dat we weer volop bezig zijn met de perfecte outfit te scoren. De carnavalspakken vliegen over de toonbank. Van piraat tot hippie of van cowboy tot indiaan. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Maar welke outfits worden nou dit jaar het vaakst gedragen? Dat gaan wij je vertellen.

 

Carnavals outfits 2023
 

1. Carnavalskleding uit een film of serie

Het is dit jaar mega populair om een carnavalsoutfit aan te hebben geïnspireerd op een film of serie. Denk aan de zwarte jurk uit Wednesday of een blauw kostuum uit Avatar. Met een beetje smink kom je al een heel eind.  Wat is jouw favoriete film of serie? 

 

2. Beroemdheid, influencer of sporter

Verkleed gaan als je favoriete sporter of beroemdheid. Klinkt leuk toch? Wat dacht je van Britney Spears of Whitney Houston. Pruik op, pak aan en accessoires om en je bent helemaal klaar om te gaan. It's showtime!


3. Combineren

Combineren, combineren en nog eens combineren. Accessoires maken je outfit helemaal compleet. Wat dacht je van dat ene extra paar sokken of van die fantastische brillen. Dit jaar zie je vooral de trainingspakken terugkomen in allerlei kleuren. Combineer deze met sieraden en een zonnebril en jij bent klaar om te gaan feesten.   


4. De typische Carnavalsjas

Misschien zit je wel bij een carnavalsvereniging en draag jij het liefst met volle trots deze typische carnavalsjas. Ook dit jaar zijn deze jassen weer helemaal inTrek ze vooral lekker aan. Laat maar zien waar je lid van bent. Op de jas kun je helemaal losgaan, want je kunt die prachtige emblemen erop spelden. Leuk toch? 


5. Zelfgemaakte outfit

Hoe tof is het om zelf een outfit te maken? Het komt steeds vaker voor dat we de outfits zelf bij elkaar rapen in plaats van dat we een standaard pakje kopen. Zo kun jij lekker creatief losgaan en zit je niet vast aan een standaard outfit. Stel je wilt verkleed als disco of zebra? Kijk vooral eerst in je kledingkast, want vaak kom je daar al genoeg items tegen die je hiervoor kunt gebruiken. 


6. Groepskleding

Samen met je vrienden of vriendinnen carnaval vieren is toch wel iets wat je samen wilt doen. Daar kan een outfit niet bij ontbreken. Samen verkleed gaan dat is toch harstikke leuk. Zo ziet iedereen gelijk dat jullie bij elkaar horen en kun je uniek voor de dag komen. Misschien ga je wel net als deze meiden verkleed als Bratz. 


7. Regenboog

De regenboogkleuren zijn helemaal hot dit jaar. Deze outfit is ook heel makkelijk te maken. Combineer vooral felle gekleurde items en zoek daarbij accessoires en smink uit die passen in het thema. Misschien ga je uiteindelijk wel verkleed als unicorn. Dit kan zelfs samen met je kindjes. Te schattig!

 

 

8. Oktoberfest

De laatste uit dit rijtje is het Oktoberfest. Dit feest wordt steeds populairder in Nederland en zo ook het thema tijdens Carnaval. Veel feestvierders hebben de Lederhosen of Dirndl al in de kast liggen, dus dat scheelt al. Het is een thema waar je eigenlijk nooit op uitgekeken raakt. Je decolleté komt ook nog eens extra mooi naar voren. 

 

Bron: Carnavalsfan.nl
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top