Fashion

7 manieren om de leren broek te stylen tijdens de winter 2020

7 manieren om de leren broek te stylen tijdens de winter 2020

Eén ding is zeker: leren broeken zijn de komende tijd niet meer weg te denken uit het modebeeld en dat zal voorlopig wel even zo blijven. Een aantal jaren terug zagen we dit leren item vooral in een leggingstijl en nu zijn juist wijdere pijpen on trend. Het is een item die zéker niet kan ontbreken in je garderobe! Dit komt omdat het ontzettend tijdloos is en je het naar iedere activiteit kan dragen.

En ja, je leest het goed; je kan zelfs je favoriete lederen broek aantrekken naar kantoor. Als je dit geweldige kledingstuk op de juiste manier weet te stylen, is de enige reden dat mensen achteromkijken, vanwege jouw toffe en modieuze look. Dat is précies de reden waarom het een goed idee is, om een leren broek aan te schaffen!

Heb je geen idee op wat voor manieren je dit kledingstuk kan stylen? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de verschillende looks!

1 van 12

Creëer contrast

Creëer contrast door lichte tinten te combineren met jouw donkere leren broek. Zo kun je kiezen voor een katoenen blouse in combinatie met een hippe spencer. En qua schoenen, kun je gaan voor een mooi paar boots in gebroken wit. Wil je wat meer kleur aan je outfit toevoegen? Kies dan voor een kleurrijke spencer en/of een leuke baret voor de juiste finishing touch!

1 van 12
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top