Fashion

Nooit meer pluisjes op je trui met deze simpele tip!

Er zijn een paar dingen leuk aan een kouder klimaat. Dikke sokken in stoere boots, grote sjaals, mutsen en fijne truien in veel lagen zijn pluspunten waar we van kunnen genieten tijdens de koude wintermaanden. Maar er is ook een minder leuke kant: pluisjes op je kleding.

Je kent het vast wel. Een lichte sjaal op je zwarte jas. Dat had je beter niet kunnen doen, want binnen no-time zie je eruit alsof er een kat op je heeft gezeten. Hetzelfde geldt voor Fuzzy sweaters. Ze zitten niet alleen heerlijk maar ze staan ook super leuk. Alleen die pluisjes zijn zo irritant! Een mooie, nieuwe cashmier trui ziet er tijdens de eerste paar keer dragen zo mooi uit, maar na verloop van tijd verschijnen er rare bolletjes op je trui, die er een beetje shabby uitzien.

Met de volgende simpele truc ben je van al deze problemen af. Neem een Ziploc zakje en stop het item in de zak in de vriezer voor één avond. De lage temperatuur 'krimpt' de vezels van de stof waardoor ze niet meer verspreiden of gaan rafelen! Zo makkelijk is het!

Beeld

Deel dit artikel
Back to top