Fashion

Lila outfits: zo combineer je deze kleur het beste

Lila outfits: zo combineer je deze kleur het beste

Je hebt ze vast al gespot in de winkels: lila items. De kleur lila is namelijk helemaal on trend en de rekken hangen er vol mee. Alleen hoe combineer je deze fijne pastelkleur nu eigenlijk het beste? Dit is alles wat je wilt weten over lila outfits combineren. 

Lila combineren #1 - Lila en knalgroen

Als we een combinatie veel voorbij zagen komen ze afgelopen tijd is het wel lila en knalgroen. Vooral tijdens Copenhagen Fashion Week 2022 spotten we geweldige looks. Een killer combinatie voor als je écht even op wilt vallen.

Lila combineren #2 - Lila en rood

Lila combineren kan best wel lastig zijn en er zijn veel combinaties waar je gewoon echt niet aan denkt. Lila en rood is zo'n kleurencombinatie. Maar geloof ons: deze kleuren kun je echt prima met elkaar mixen in een outfit. Een sportief rood Adidas-shirt met een lila rokje bijvoorbeeld of een rode jurk met een lila blazer. Ook een simpele knalrode lipstick bij aan lila outfit is heel erg tof.

lila outfits, lila combineren, lila tas
Gevoerde crossbody tas bij NA-KD.com

Lila combineren #3 - Lila en oranje

Lila en oranje zijn twee kleuren die elkaar versterken. Draag bijvoorbeeld een oranje jurk met daarover een lila blazer. Of combineer een lila tasje met een oranje top. Omgekeerd kan trouwens ook, want de knaloranje accessoires zijn ook nog steeds on trend.  Denk aan een lila outfit die je afmaakt met een knaloranje tas, riempje of oorbellen. We like!


 

lila combineren, lila outfits
Gerecycleerde broek met losse pasvorm bij NA-KD.com

Lila combineren #4 - Pastel on pastel

Een makkelijke manier om lila te combineren in je outfit is door meer pastelkleuren toe te voegen. Lila werkt natuurlijk goed met wittinten, maar ook lichtgroen, lichtgeel of zachtroze zijn perfect. Zo heb je in no-time een leuke outfit.

Lila combineren #5 - Paarstinten

De laatste manier van de kleur lila combineren is door paarstinten uit je kast te trekken. Lila werkt namelijk onwijs goed in combinatie met andere tinten paars. Een lila broek combineer je bijvoorbeeld met een donkerpaarse top.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top