Fashion

Even wat inspiratie: de leukste kiekjes van Copenhagen Fashion Week 2022

Even wat inspiratie: de leukste kiekjes van Copenhagen Fashion Week 2022

Twee keer per jaar is het Copenhagen Fashion Week. De tijd van het jaar om te kijken wat de Scandinavische influencers dragen en wat voor trends we op de catwalks zien. Heb je ook even wat inspiratie nodig? Dit zijn de leukste kiekjes van Copenhagen Fashion Week 2022 zodat jij weet wat helemaal on trend is.

De trends van Copenhagen Fashion Week 2022

Als ons iets is opgevallen aan Copenhagen Fashion Week zijn het wel de trendkleuren. We zagen kleurrijke accessoires zoals knaloranje tassen (ja, knaloranje accessoires gaan een ding worden dit voorjaar en deze trend loopt waarschijnlijk door tot in de herfst), lila jassen en knalgroene laarzen. De Scandinavische influencers combineerden de felle kleuren gewoon met elkaar en dat leverde heerlijke plaatjes op.

Niet zo van de felle kleuren? Naast felgroen en knalroze zagen we ook nudetinten terugkomen. Bruin en off-white worden vaak als basis gebruikt voor een klassieke outfit. Eventueel combineer je een rustigere outfit met een felgetint accessoire, maar dat hoeft niet per se. Ook zonder felle kleuren kun je dus on trend zijn, maar dan wel met de juiste items die qua tinten het beste bij jouw huid of ondertoon passen. Denk daarbij een mooie bruine leren jas of een quilted coat

 

Even wat inspiratie: dit zijn de leukste kiekjes van Copenhagen Fashion Week 2022 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top