Beauty

Vergeet coffee scrub: je kan je lichaam nu scrubben met glitters!

Vergeet je favoriete body scrub of zelfgemaakte coffee scrub, er is nu iets veel beters. Wat dacht je er namelijk van om je huid te scrubben met glitters? Dat kan! En dat allemaal dankzij Frank Body. De glitter body scrub is zeemeerminnen, unicorns en regenbogen tegelijk. 

Throw shimmer, not shade” is Frank Body’s nieuwe uitdrukking als we praten over de glitter scrub. Er zit zowel zout en suiker als geroosterde koffiebonen, druivenpitjes en vitamine E olie in de scrub verwerkt. Het ruikt bovendien super zoet, verwijdert dode huidcellen en het resultaat is een zacht, glanzend babyhuidje. 

Maar dit is nog niet eens het beste gedeelte! De scrub zit namelijk ook tjokvol met mica, en mica wordt ook wel “glimmer” genoemd, dat zegt genoeg toch? Dat is natuulijk praktisch hetzelfde als elfenstof! Geen idee wat je je daarbij moet voorstellen? Kijk maar hiernaar. 

De minuscule gouden en zilveren deeltjes uit deze steen zorgen ervoor dat je huid dus letterlijk gaat glitteren en laat een stunning glow achter op je huid. Wat wil je nou nog meer!

Wil je het nu meteen hebben? Yup, wij ook, maar we zullen nog heel eventjes af moeten wachten. Op de website van Frank Body, frankbody.com, wordt vermeld dat de glitters vanaf 1 mei verkrijgbaar zijn. “I’m new, shiny and not here for long,” staat er ook nog, dus wees er snel bij, want het is (helaas) een limited edition

Deel dit artikel
Back to top