Fashion

3 soort kerst outfits voor iedereen die geen zin heeft in een jurk

3 soort kerst outfits voor iedereen die geen zin heeft in een jurk

Elk jaar stellen we onszelf weer dezelfde vraag: 'Wat trek ik aan tijdens de feestdagen?'. Vaak kiezen we voor een jurk die we vervolgens maar één keer aandoen, zonde toch? Er zijn genoeg andere leuke opties voor jouw outfit tijdens de feestdagen. Wij hebben er drie voor je op een rijtje gezet - zo zie jij er helemaal fresh uit voor het volgende kerstdiner.

1. Jumpsuit

Een jumpsuit is de perfecte oplossing om er alsnog classy uit te zien tijdens de feestdagen. Er zijn echt veel leuke jumpsuits te vinden die er comfortabel zitten en mooi zijn. Zeker een kijkje waard dus!


Satijnen Playsuit Zwart bij na-kd.com


Another Label Jumpsuit bij omoda.nl


Glitterende Jumpsuit bij hm.com

2. Een leuke set

Een leuke top met een bijpassende broek zorgt voor een echte nette maar feestelijke look. Je kan er voor kiezen helemaal all-in te gaan met, bijvoorbeeld glitters, of juist neutraal te blijven met een mooie nette set van een blazer en pantalon. Natuurlijk kunnen tops en broeken ook gecombineerd worden. Kortom, genoeg keus!


Blouse met pailletten bij hm.com


Flared broek met pailletten bij hm.com


Single-Breasted blazer bij hm.com


Zwarte Pantalon bij hm.com

3. Satijnen blouse

Op dit moment is de satijnen blouse helemaal trendy en laat het ook nog zo zijn dat deze er feestelijk en chic uitziet. Je kan de outfit afmaken door een mooie jeans of pantalon toe te voegen.


Satijnen blouse met hoge kraag bij na-kd.com


Satijnen blouse bij na-kd.com


Satijnen blouse met boothals bij hm.com

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top