Fashion

6 ideeën voor de perfecte kerstoutfit dit jaar

6 ideeën voor de perfecte kerstoutfit dit jaar

De kans is groot dat jij dit jaar anders kerst gaat vieren dan normaal. Of nou ja, wat is eigenlijk ‘normaal’? We herkennen allemaal het opgesloten gevoel van nauwelijks naar buiten gaan. Kerst is zo’n moment waarbij je normaal gesproken al jouw vrienden en familieleden weer kan zien. Helaas bestaat er een kans dat het dit jaar even anders zal gaan. 

Of je nu een zoommeeting hebt, lekker op de bank zit of éindelijk weer de deur uit mag om er even tussenuit te gaan; je denkt altijd na over hoe je eruitziet en wat voor indruk je achterlaat. Ondanks kerst dit jaar op een andere manier gevierd zal worden, zijn er naar onze mening genoeg redenen om jezelf mooi te maken voor de feestdagen! Want waarom zou je jezelf dit jaar in een oude pyjama hijsen, als je er ook een klein feestje thuis van kan maken?

Om je wat inspiratie te geven, hebben wij de zes leukste kerstoutfits voor je opgezocht. Benieuwd? Lees snel verder en wie weet zit jouw perfecte match hiertussen!

1 van 7

Diner with a touch of glitter

Wanneer je met een kleine kring een kerstdiner houdt, is het altijd leuk om je gezellig op te tutten en je mooiste jurk aan te trekken. En zeg nou zelf: glitter en kerst horen gewoon bij elkaar toch?

1 van 7
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top