Fashion

Dit zijn dé modekleuren van lente 2023

Dit zijn dé modekleuren van lente 2023

De eerste zonnestralen laten zich dit jaar voorzichtig zien, wat betekent dat het hoog tijd is om de belangrijkste modekleuren voor de lente van 2023 te tonen. Eén ding is zeker: deze kleuren zullen de lente een stuk vrolijker maken.

Knaloranje

Pexels.com
Pexels.com

Oranje is niet alleen een kleur voor koningsdag meer, maar kan veel vaker gedragen worden! We zien deze kleur steeds vaker terugkomen in nieuwe collecties, en zal ongetwijfled steeds vaker te zien zijn in winkels. Bovendien maakt het de lentemaanden een stuk vrolijker!

Denimblauw

Pexels.com

Denim op denim maakt een ware comeback, en is ongetwijfeld hét materiaal van dit seizoen. Daarom kan deze trend absoluut niet te missen zijn in jouw garderobe. Hierbij hoef je niet alleen aan spijkerbroeken te denken, maar ook jasjes, tops en zelfs laarzen zijn in denim te verkrijgen.

Snoeproze

Pexels.com

Deze trend heb je misschien al voorbij zien komen, maar is ook dit seizoen weer dé perfecte kleur om jezelf en iedereen om je heen een goed gevoel te laten geven. Met een Barbie verfilming onderweg blijft deze kleur dus nog een tijdje in de mode.

Metallic zilver

Pexels.com

De metallics hoeven niet in de feestdagenperiode te blijven, maar we nemen ze juist mee naar de zomer! Metallicilver is een hele uitsprekende kleur, en kan zowel tijdens het uitgaan gedragen worden als overdag. Overal waar je heen gaat draag je een statement bij je!

Grasgroen

Pexels.com

Ook een trend die we al voorbij hebben zien komen, maar zeker niet minder leuk! Geen neon-groen, maar een echte groen, zoals dat van gras, zorgt voor meer kleur in je garderobe terwijl je niet te veel opvalt (tenzij je dat zelf wilt natuurlijk).

Roomwit

Pexels.com

Een wat zachtere kleur, maar wel een kleur die bijna overal bij past. We welkomen roomwit in het felle kleurenspectrum dat dit seizoen voorspelt. Mix and match deze kleur daarom met de felle kleuren uit deze lijst.

Beeld: Pexels.com
Deel dit artikel
Back to top