Nagellak

Dit zijn de nageltrends die we in 2022 gaan zien

Dit zijn de nageltrends die we in 2022 gaan zien

Als beautyliefhebber is niks leuker dan met prachtige nagels rondlopen, er is dan ook genoeg inspiratie te vinden om elke keer weer iets anders te proberen. Maar er zijn natuurlijk ook super leuke trends waar we allemaal altijd volop in meegaan. 

Benieuwd welke nageltrends we in 2022 gaan zien? Lees dan snel verder!

Gekleurde french manicure

Even wat anders dan de klassieke french manicure is de gekleurde french manicure die we in 2022 veel zullen spotten. Hierbij wordt het randje van je nagel gevuld met een kleur of patroon en soms wordt de nagel zelf ook nog een bepaalde kleur gegeven. Kortom, een super leuke frisse kijk op de welbekende french manicure.

Naturel en minimalistisch 

Sinds de nude nagelkleuren veel gedragen worden, is het steeds meer een trend om je nagels zo naturel en minimalistisch mogelijk te houden en dit gaan we dan ook zeker terugzien in 2022. Denk bijvoorbeeld aan een mooie neutrale kleur of een kleine nail art door een stipje toe te voegen. Zo heb jij mooie nagels zonder dat deze gelijk opvallen.

Amandelvormige nagels

Qua shape is er ook een vorm die de klok gaat slaan: de amandelvormige nagel is iets wat we in 2022 volop gaan tegekomen. Deze almondshape is een echte eyecatcher en zorgt ervoor dat jouw nagels helemaal on trend zijn.

Veel kleuren

Nog een super leuke trend zijn de nagels in verschillende kleuren. Deze nagels zorgen voor een echte opvallende look. Kies voor felle of juist minder felle kleuren, zo heb jij in ieder geval super vrolijke nagels!

Nail art

Iets wat we veel terug hebben gezien in 2021 is nail art, dit is dan ook zeker iets wat we ook weer gaan zien in 2022. Met nail art kun je de meest prachtige creaties maken, van leuke bloemetjes tot hele kunstwerken.

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top