Nagellak

Zien: de simpele maar o zo perfecte holiday nagels van Kourtney Kardashian

Zien: de simpele maar o zo perfecte holiday nagels van Kourtney Kardashian

Dat de Kardashians van een mooie outfit houden, wisten we natuurlijk al. Maar mogen we even stilstaan bij Kourtney's nagels? Op haar social media kanalen showt ze vol trots de prachtige creatie. En zeg nou zelf: groot gelijk heeft ze! Ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw eigen nagels? Dit is hét moment om nieuwe ideëen op de doen. 

Kourtney's nagels zijn dan ook zeer opvallend en subtiel tegelijk. Haar go-to stijl is de amandelvorm met minimalistische nailart. Waar ze in september van dit jaar nog voor een zwarte look ging, heeft ze het roer nu compleet omgegooid. Holiday time is coming: silver tips it is! 

Keep it simple

We weten één ding zeker: Kourtney houdt van minimalistische nagels. Classy en strak, maar toch creatief. Zo zie je regelmatig op het Instagram account van Kourtey's nagelstylist de mooiste creaties voorbij komen. Van een hele witte look tot unieke nail art. French nail art (zie foto) maar dan met een twist is bijvoorbeeld een ware trend geworden. Dat kan natuurlijk ook niet anders als zelfs de Kardashians ermee rondlopen. Het lijkt namelijk op de klassieke french manicure, maar dan met een creatief randje. 

En dan nog een bijpassende outfit!

Even terug naar die prachtige zilveren nagels want een look voor de feestdagen is pas echt compleet met een bijpassende outfit. Gelukkig hebben we Kourtney Kardashian. Ze was al vrij snel te zien in een look op Instagram die perfect past bij haar nieuwe silver tips. Dit laat ook weer zien dat jouw outfit en nagels niet dezelfde kleur hoeven te hebben. Kourtney heeft zilveren nagels, maar combineert dit met een total black dress. Genoeg mogelijkheden dus! 

Maak jouw afspraak nú! 

Zit je boordevol nieuwe ideëen na deze prachtige nagels van Kourtney? Begrijpelijk! Gelukkig zijn er ontzettend veel nagelstylisten die ervoor kunnen zorgen dat jouw nagels er ook zo uit komen te zien. Tip: maak nu een afspraak als je nog op tijd een plekje in de stoel wilt bemachtigen! Zeker als je voor kerst met verbluffende nagels aan het driegangenmenu wilt zitten. Heb je een vaste hand? Dan is dit nog wel een nail art die je misschien zelf kunt maken. Het proberen waard in ieder geval! 

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top