Nagellak

Dit zijn de 5 mooiste nageltrends van herfst 2017

Dit zijn de 5 mooiste nageltrends van herfst 2017

Het is weer september! De dagen worden korter en de nachten worden kouder. Maar naast een hoop regen, brengt het herfstseizoen ook weer een heleboel nieuwe beauty trends met zich mee. Na de vijf grootste make-up trends voor het najaar storten we ons vandaag op de nagellaktrends van herfst 2017!

We hebben weer veel nieuwe nagellooks op de catwalk gespot. En het fijne, ze zijn ook behoorlijk draagbaar (en meestal ook do-it-yourselfable). Wat dacht je van dipped tips of skinny lines? Bekijk onderstaande beelden en laat je inspireren!

#1 Skinny Lines

nagellaktrend 2017 herfst

Geweldig bij lange, ovale nagels! Bij Cushnie et Ochs spotten we neutrale nagels met een klein sprankelend detail: een super smal horizontaal lijntje langs de natuurlijke lijn van het vingertopje.

#2 Half Chevron

nagellak trends najaar 2017

Hoe verfrissend zijn deze diagonale lijnen bij Jenny Packham's fall 2017 show? Perfect om kort geknipte nagels een sprankelende touch te geven. Moet ook zelf te doen zijn toch?

#3 Scribble Nails

nagellak trends winter 2017

Bij Proenza Schouler zien ze geen reden waarom lijnen strak moeten zijn. Wiebelende zwarte lijntjes steelden de show op de nagels van de modellen. Perfect voor iedereen die geen vaste hand heeft!

#4 Glittered Edges

nagellak trends herfst 2017

Bij Rodarte gingen ze aan de slag met 'nagelriem juwelen'. Ook doen? Breng met een smal kwastje een beetje goudkleurige glitternagellak aan op je nagelriemen.

#5 Dipped Tips

nagellak trends 2017 herfst

Kun je niet kiezen tussen twee kleuren? Dan gebruik je ze toch allebei! Bij Rebecca Minkoff kleurden ze eerst de nagels in een donkerrode kleur, en vervolgens werd er lichtroze lak op alleen de nageltopjes aangebracht.

 

Welke nageltrend voor de herfst vind jij het mooist?

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top