Beauty

Moslima's opgelet: deze nagellaklijn is speciaal voor jullie gemaakt!

Helaas leven we nog steeds in een tijdperk waar diversiteit nauwelijks gevierd wordt. Gelukkig zijn er wat uitzonderingen. Het nagellakmerk Orly kwam laatst bijvoorbeeld met een collectie die geschikt is voor moslima's.

Voordat je gaat bidden, moeten moslims zichzelf wassen met water en dit moet elk deel van je lichaam schoon kunnen maken: nagellak is dus een barrière tussen het water en je nagels. Orly kwam vorig jaar met een ademende en waterdoorlatende nagellak genaamd Breathable die ook nog eens diervriendelijk is. Perfect dus voor moslima's!

Chief of staff van MuslimGirl.com ontdekte deze nagellaklijn toen ze ging trouwen en besloot contact met Orly op te nemen voor een samenwerking. Het resultaat? De #HalalPaint collectie bestaande uit zes kleuren. De lijn heeft toepasselijke namen zoals 'Ig-Noor the Haters' en 'The Perfect Amani-cure'.

Voor de campagne is ook gedacht aan diversiteit want niet alle moslima''s zien er natuurlijk hetzelfde uit. Zo is er voor meiden met diverse huidskleuren gekozen en ook dames die geen hoofddoek dragen. 

De collectie is nu te bestellen op Halalpaint.com.

Beeld: Halalpaint.com

Deel dit artikel
Back to top