Haarverzorging

Bye bye doffe haarkleur: Hello Extended Color!

Bye bye doffe haarkleur: Hello Extended Color!

 

Een mooie haarkleur hebben en behouden is een prioriteit van menig vrouw. We willen niet te vaak kleuren, maar zeker ook niet de glans en intensiteit verliezen die onze kleur heeft op de eerste dag van een kleurbehandeling! De Color Extender van L'Oréal Paris Préférence is een innovatief product dat is toegevoegd aan de thuiskleuringverpakking en wij vertellen jou hier graag als eerste meer over. Tijd om extra lang van jouw mooie kleur te genieten!  


Of je nu net een nieuwe haarkleur hebt of al jarenlang dezelfde, de kleur van jouw haar heeft een grote impact op hoe jij je voelt, wat je uitstraalt en welke kleding en make-up mooi staan bij je. Het gezegde luidt niet voor niets: 'Als je haar maar goed zit'! Dit lijkt een inkoppertje, maar in de realiteit valt het nog niet mee om onze lokken in goede conditie te houden en ervoor te zorgen dat het mooi glanst. Stijltangen, fohns, kleurbeurten en styling: het heeft allemaal invloed op de structuur, de kleur en de glans van je haar.

Boost your look!

Wat gebeurt er nu precies met jouw haarkleur gedurende de weken na een kleurbeurt? Waarschijnlijk merk je zelf al dat je de eerste weken na jouw thuiskleuring straalt en geniet van je haar, maar dat langzaamaan de ontevredenheid iets toeneemt. Het haar glanst dan vaak wat minder en je voelt eigenlijk de behoefte nog een keer te kleuren. Maar dit is weer niet zo goed voor jouw lokken! Hieronder leggen we je precies uit waarom jij dat ontevreden gevoel kan ontwikkelen: 


Kleur je jouw haar regelmatig? Dan hebben wij nu goed nieuws. Dit innovatieve product van L'Oréal Paris Préférence maakt het jou een stuk makkelijker je haar in goede conditie te houden
 

It's all about intensity 

Dit willen we allemaal. Precies de kleur zó behouden alsof we ons haar net de dag ervoor gekleurd hebben. Intensieve glans en een frisse kleur. Dankzij de Color Extender die nu toegevoegd is aan bapaalde verpakkingen van Préférence, is dit ook echt mogelijk. Gebruik daarom tussen jouw kleurbeurten in eens de Préférence Color Extender. Je gebruikt het om de drie weken om jouw permanente kleuring te laten herleven en het haar weer te laten glanzen. Het behoudt jouw intense haarkleur tot wel 8 weken. 

Voor elke kleur een Extender! Gebruik de Color Extender als een haarmasker: Was het haar en droog het met een handdoek. Breng een kleine hoeveelheid Color Extender aan op het haar, verdeel het en masseer. Laat het 5 tot 10 minuten intrekken en spoel het vervolgens met lauwwarm water uit. Het uitstellen van een nieuwe kleurbeurt was nog nooit zo makkelijk! 

Het fijne aan de nieuwe verpakkingen en de nieuwe kleuren van Préférence is dat ze allemaal dit geweldige nieuwe product erbij leveren, voor dezelfde vaste prijs die je al betaalde voor jouw thuiskleuring. Een extra service die wij erg waarderen! Want vanaf nu genieten wij minstens 8 weken van onze kleur, zonder zorgen over dofheid of verlies van intensiteit.

We zijn erg benieuwd of jullie de Color Extender gaan gebruiken en ontvangen graag jullie foto's van het resultaat! 

Deel dit artikel
Back to top