Beauty

6 tips om geblondeerd haar gezond te houden

Celebs blonderen hun haar massaal. Being a platinum blond is momenteel super populair. De Kardashians en Jenners switchen net zo makkelijk van haarkleur als van outfit’s. Denk jij er toevallig over na om je lokken te blonderen binnenkort dan hebben wij hier zes tips voor jou om te voorkomen dat jij stro op je hoofdje krijgt. 

#1 Probeer je haar nog maar een keer per week te wassen. Omdat jij je haar minder wast wordt het sterker en krijgt je haar weer de kans om uit zichzelf te herstellen. Misschien loop je de eerste twee weken rond met ietwat vettig haar. Maar geloof ons na een korte periode went jouw haar hieraan en blijft het de hele week mooi.

#2 Investeer in een goede shampoo. Omdat jij je haar minder vaak wast kun jij iets meer uitgeven aan haarproducten. Probeer een product bij de kapper te kopen in plaats van bij de plaatselijke drogist. Het is het waard!

KIEHL’S Sunflower Color Preserving Shampoo 14,40

#3 Vervang conditioner door een haarmasker.

#4 Droog je haar voorzichtig. Geen ruw gewrijf met een handdoek maar dep je haar handdoek droog. 

#5 Vermijdt haaroliën en heat protectors met een gele ondertoon. Het is belangrijk om je haar extra te voeden maar doe dit alleen met compleet heldere producten om een gele gloed op je haar te vermijden.

#6 Gebruik op zonnige dagen kokosolie in je haar. Vooral als je naar het strand gaat op een duik in een zwembad wil nemen. Kokosolie bevat van nature een SPF en het minimaliseert de opname van chloor waardoor je haar niet verkleurd. Een wondermiddeltje van de natuur dus.

 

 

 

 

Deel dit artikel
Back to top