De coolste en mooiste korte kapsels 2018

De coolste en mooiste korte kapsels 2018

Onlangs gaven we je een overzicht van de tofste haartrends 2018. Undone wetlook hair, waves en baby braids zijn een paar van deze haartrends, maar wat als je kort haar hebt? Korte dameskapsels vragen om een heel andere aanpak. Vandaar een overzicht van de korte kapsels 2018 tot nu toe! 

De boblijn is nog steeds een gigantische haartrend voor korte kapsels. 2018 is hét jaar voor de korte bob, die ergens halverwege de nek, net onder de kin stopt. Maar in het dragen van dit korte kapsel zit veel variatie. Dit zijn de meest voorkomende korte dameskapsels van dit jaar:
 

korte kapsels 2018: BLONDE PIXIE

De kortste in het rijtje korte kapsels 2018 is de pixie. Het moet je staan, maar één ding is zeker. De kenmerken van je gezicht worden enorm in de spotlight gezet, doordat het haar volledig uit het gezicht is. Dit jaar is de blonde pixie een trend. Laat je haar bleken in zilverblond of ga voor natuurlijke tinten.
 

 

Een bericht gedeeld door Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) op

 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op

korte kapsels 2018: super straight bob

Bij de steile bob is het haar op één lengte geknipt, waardoor er een botte onderkant ontstaat. En het leuke is dat je de lengte zelf bepaalt, van net onder de oren tot aan je schouders. Whatever you like. Je draagt deze bob superrecht en in een middenscheiding. Heb je geen steil haar van nature? Ga dan met een stijltang aan de slag om de rechte bob te creëren. 
 

 

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

 

Een bericht gedeeld door Julia Kuczynska (@maffashion_official) op

korte kapsels 2018: natural curly bob

Heeft jouw haar krullen of een slag? Laat jouw bob dan in verschillende lengtes knippen. Zo gaat het haar haar eigen weg en krijg je een speelse bob. Heb je een natuurlijke slag? Draag het dan in een middenscheiding zoals Alexa Chung. Krult jouw haar behoorlijk? Draag het in een zijscheiding of hair flip zoals Zanita. 

 

Een bericht gedeeld door Alexa (@alexachung) op

 

Een bericht gedeeld door Zanita Whittington (@zanitazanita) op

korte kapsels 2018: Textured Tousled bob

Creëer met een krultang waves in het haar zodat er wat beweging ontstaat in het haar. Regel is dat de uiteinde recht zijn en het verschil met de natural curly bob is dan ook dat die vaak rond valt, waardoor de focus op de brede onderkant ligt. Ook deze warrige bob heeft volume aan de onderkant, maar met steile uiteinden waardoor de bob vrij 'bot' blijft. Ook hier is de keuze aan jou: draag je het in een middenscheiding á la Jourdan Dunn? Of ga je voor een zijscheiding zoals Aimee Song? Ook leuk: een halve staart met wat plukjes rond het gezicht zoals Rianne Meijer. 

 

 

Een bericht gedeeld door Jourdan Dunn (@jourdandunn) op

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

 

Een bericht gedeeld door Rianne Meijer (@rianne.meijer) op


Nog meer korte kapsels 2018 vind je hieronder. Laat je inspireren!

Kapsels: kort haar

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa) op

 

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

 

Een bericht gedeeld door Estée Lalonde (@esteelalonde) op

 

Een bericht gedeeld door Scrapbook of Merrel Westhoff (@monocrafft) op

 

Een bericht gedeeld door Sofia Richie (@sofiarichie) op


Header beeld: Instagram @floorcorneth

Gerelateerde Artikelen

close
Ook leuk om te lezen
Recommended article title
Dit zijn de 6 tofste haartrends voor 2018
close

Zoeken op de website

close