Fashion

Met behulp van deze budget sieraden laat jij elke look duur eruitzien

Met behulp van deze budget sieraden laat jij elke look duur eruitzien

Of je nou een groot budget hebt om uit te geven aan jouw outfits of niet, er zijn trucs om er altijd 'duur' uit te zien zonder dat je een bijpassende bankrekening hebt. Goed passende kleding is een must, net als het combineren van mooie basics met accessoires zoals tassen en schoenen met een krokodillenprint.

Sieraden spelen natuurlijk ook een supergrote rol bij jouw outfit en er zijn een aantal items die bijdragen aan een luxe look zonder dat je hiervoor de bank hoeft te beroven. Welke vier types dat zijn? Wij vertellen het je graag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) op

1. Kettingen met grove schakels

Chunky kettingen zijn een mega trend dit najaar dus misschien heb jij er al eentje uitgezocht om jouw outfit mee te verrijken. Nog niet? Dan wordt het hoog tijd. Met behulp van een grove schakelketting geef jij jouw outfit een extra coole touch en alles wat je draagt, ziet er opeens een stuk duurder uit. Win-win wat ons betreft!

 

2. Alles met parels

Parels waren vroeger natuurlijk alleen bestemd voor mensen die flink wat geld op de bank hadden staan en op één of andere manier is dat in ons hoofd blijven hangen. Hoewel de traditionele sieraden bestaande uit ronde parels altijd goed zullen blijven, zijn die met grillige vormen de laatste tijd ook mega populair. 

3. Grote ringen

Fijne ringetjes kunnen heel sierlijk ogen en zijn altijd goed, maar een echte luxe uitstraling bereik je er niet mee (tenzij die van jou bezaaid is met echte diamantjes bijvoorbeeld). Iets waar je niet de bank voor hoeft te beroven én er wel duur uitziet, is een grote ring, in welke vorm dan ook.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

4. Oorringen met een twist

Waarschijnlijk heb jij in jouw sieradencollectie vast wel een paar simpele dunne oorringen liggen maar het wordt tijd voor een opvallende draai daarop. Kies sowieso voor dikkere exemplaren die bij voorkeur ook nog voorzien zijn van een coole twist. Succes gegarandeerd!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top