Fashion

Blote billen en borsten: dit zijn de lelijkste jurken van het MET Gala

Soms zien ze er geweldig uit, de celebs op de rode loper. Maar soms slaan ze de plank volledig mis. Zoals nu. Dit zijn de lelijkste jurken van MET 2016.

Wij waren verliefd op de Cinderella jurk die Zac Posen voor Claire Danes maakte. Deze jurk wil elk meisje wel hebben, maar er zijn ook jurken waar we nog niet dood in gevonden willen worden. Een paar voorbeelden? Die krijg je van ons.

Nicki Minaj in bondage

Nicki staat bekend om haar uitgesproken looks, gelukkig stelt ze ons dit keer ook niet teleur en komt ze naar het MET gala in een doorschijnende zwarte jurk. Met veel gespen, glitters en vooral heel veel borsten steelt ze de show. Wij zijn niet heel erg fan van deze look, wat denk jij?

Lady Gaga zonder broek

Gaga waar is je broek?!  Wij zijn verliefd op de top van Lady Gaga en de make-uplook is ook supermooi. Maar waar is toch de onderkant van de outfit? Ook worden wij een beetje bang van de stiletto's. Hoe kan ze op deze enkelbrekers lopen?

Madonna met de billen bloot

Over broeken gesproken, Madonna kan er ook wat van. Ze heeft niet alleen besloten haar broek thuis te laten. Ook is er van boven vrij weinig bedekking. De dame van boven de 50 heeft een goed lijf voor haar leeftijd, maar om het nou allemaal te showen...

Wat vind jij? Zijn de celebs te ver gegaan?

Bron: Instagram

Deel dit artikel
Back to top