Fashion

Dit is wat de plek van jouw piercing over jou zegt

Dit is wat de plek van jouw piercing over jou zegt

Piercings worden in veel culturen al duizenden jaren gedragen. Meestal als onderdeel van een overgangsritueel of om een ​​persoon te onderscheiden als moedig, sterk of waardig. Jongeren dragen al generaties lang piercings om een fashion statement te maken. Daarnaast zegt de plek van de piercing veel over onszelf. Check hieronder wat jouw piercing over jou zegt!

Oor

Ken je die trending TikTok-audio waarin een man zegt: "You’re choosing the safest option, maybe a little bit overrated but it’s a good one" ? Hetzelfde geldt voor de oorpiercing. En dan ligt het ook aan de hoeveelheid piercings of course. Veel piercings in je oor kunnen er bijzonder uitzien, maar één of twee piercings in je oorlel is toch wel een beetje basic. Je blijft dus in je comfortzone. Beauty lies in simplicity, volgens jou.

Neus

De neuspiercing is op je gezicht en het valt direct op. Je weet het, maar je hebt er geen problemen mee. Integendeel, jij vindt het geweldig! Je bent een en al quirkiness en heerlijk excentrisch. Je hebt een unieke stijl en je volgt geen trends. Je kunt ook een neuspiercing dragen omdat dit in je cultuur een traditie is.

Navel

Als jij in één woord moet worden omschreven is dat: rebels. Je bent lekker impulsief en doet waar jij zin in hebt. Je bent ook een rule breaker en je durft echt wel je belly aan de wereld te laten zien! Je straalt kracht, intensiteit en vooral sexiness uit. Als jij in je crop top op de dansvloer loopt, draaien genoeg hoofden naar je om. En jij slaat je haren in all confidence naar achteren terwijl je strak naar voren blijft kijken. Want dat ben jij: pure boldness.

Tong

Jij kunt niet stilzitten en bent altijd toe aan een nieuw avontuur. Je bent een gedurfde vrouw die ervan houdt om risico’s te nemen. Je accepteert elke uitdaging omdat je weet dat je elke uitdaging aankunt. Je bent niet snel op je mondje gevallen. Ook ben je een beetje gek en zeg je nooit nee tegen een feestje!

Wenkbrauw

Volgens Body Candy zijn wenkbrauwpiercings populair bij zowel mannen als vrouwen, waardoor ze een van de meest voorkomende unisex fashion statements zijn. Maar zelf ben je ook een unieke persoon en houd je ervan om je uniqueness met de wereld te delen. Je bent ongehoorzaam aan de wereld: je luistert alleen naar jezelf. Je volgt je eigen passie en dat brengt veel belevenissen met zich mee!

Tepels

Deze piercing is altijd al hot geweest. Het bereikte haar peak toen Rihanna in 2012 een fashion statement ermee maakte. Het hebben van een tepelpiercing is simpelweg feisty. Jij geeft je eigen gewaagde definitie aan sensualiteit. Je ziet je lichaam als een kunstwerk en je voegt daar extra art aan toe. Je kan zelf bepalen wanneer je gezien wil worden. De wereld bewondert je wanneer je een strak shirt draagt. Maar je kunt ook een oversized trui aandoen en je piercing selectief laten zien…

Bron: Body Candy
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top