Fashion

Waarom beige absoluut géén saaie kleur is

Waarom beige absoluut géén saaie kleur is

Sommige mensen willen een minder saaie kledingkast en lossen dit op door meer kleur toe te voegen. Maar wist je dat beige eigenlijk ook helemaal geen saaie kleur is? Hoewel je dit misschien wel denkt, is beige juist een kleur die opvalt omdat het zo chique en fashionable oogt. Wij vertellen je hoe je de kleur beige het beste stijlt.

Waarom beige geen saaie kleur is

Als je het idee hebt dat een kleur saai is om te dragen, heb je waarschijnlijk de verkeerde insteek. Het gaat niet alleen om de kleur, het gaat ook om het item zelf en hoe je het combineert. Dit geldt ook voor de kleur beige. Als je een beige wollen trui aandoet, oogt het misschien wat saai. Maar als je een chique top aandoet met chunky sieraden en een leuke jeans, is beige ineens geen saaie kleur meer. Maar ook een mono outfit (alles in dezelfde kleur) in het beige oogt super chique.

Beige is hot

We zien de kleur beige dit najaar veel terug. Ook beroemdheden, zoals The Duchess of Susses Meghan Markle rockt deze kleur he-le-maal. Ze draagt een prachtige off-shoulder jurk waardoor we allemala helemaal verliefd zijn geworden op deze kleur.  Beige is een kleur die ook goed bij andere kleuren past, zoals bij bruin, zwart en wit, maar ook felle kleuren zoals roze of rood. Hierdoor is het een hele makkelijke kleur om te dragen, omdat het waarschijnlijk bij de meeste items uit je kledingkast past. Genoeg reden dus om deze fantastische kleur aan te schaffen voor je kledingkast.

beige meghan markle

Beeld: Unsplash, GettyImages
Deel dit artikel
Back to top