Fashion

Deze pantalons zijn perféct voor een kantoordag

Deze pantalons zijn perféct voor een kantoordag

Als je dagelijks in een kantoor werkt, wil je er natuurlijk iedere dag goed uitzien. Verzorgd, professioneel, maar ook vooral comfortabel. Een pantalon is een ideaal item voor je kantooroutfit. Het is comfortabel, makkelijk te stylen maar past toch goed in de business casual dresscode. Dit zijn onze favoriete pantalons voor een kantoordag.

Studio Anneloes pantalon met strik

Een pantalon hoeft niet altijd zwart en saai te zijn. Deze prachtige mid waist pantalon van Studio Anneloes heeft een schitterende paarse kleur en een sierlijke strik aan de voorkant. Ideaal voor als je een statement wil maken met je kantoorlook.

Studio Anneloes Marilyn Check mid waist wide fit pantalon van travelstof - €139,95

Benetton high waist pantalon

Voor de dames die graag gaan voor een klassieke look, is er deze fijne pantalon van Benetton. Deze pantalon is high waisted en is een straight fit. Daarnaast heeft deze pantalon ook zakken, wat altijd een bonus is.

Benetton High waist straight fit pantalon met steekzakken - €79,95

Ted Baker zalmroze pantalon

Een girlboss draagt ook gewoon roze! Deze high waist pantalon van Ted Baker is een mooi statement item, maar is ook erg elegant en sierlijk. De broek heeft een plooidetail en gaat mooi samen met een bijpassende blazer voor een complete look.

Ted Baker Oraya high waist straight fit pantalon met plooidetail - €230,-

Mango Bandplooibroek 

Lady in red! Deze opvallende pantalon van Mango is voor de dames die wel houden van een kleurtje. De pantalon is mid rise en een straight fit. Daarnaast heeft hij ook zakken en gaat hij mooi samen met de bijpassende blazer. Is rood niet helemaal jouw kleur? Dan kun je deze broek ook vinden in het zwart, donker marine en ecru.

Mango Bandplooibroek - €39,99

Gestuz high waist pantalon

Is een pantalon die comfortabel zit voor jou een prioriteit? Dan is deze van Gestuz ideaal. Deze heeft namelijk een elastische band om de taille, hierdoor zit de broek nooit te strak om je buik. Daarnaast heeft deze donkergroene pantalon een wide leg design en een split onderaan de broekspijpen. Deze is ook erg geschikt voor de warmere seizoenen!

Gestuz Tanjagz high waist straight fit pantalon - €119,-

Claudia Sträter slim fit pantalon

Tot slot gaan we even back to basics. Voor de liefhebber van een simpele zwarte pantalon hebben we deze slim fit broek van Claudia Sträter. Deze pantalon van travelstof is mid waist en cropped bij de enkels. Hierdoor kun je hem mooi combineren met een paar laarsjes, of in de warmere seizoenen juist met een paar sneakers. Omdat deze pantalon een slim fit model heeft, kun je deze voor een contrasterende look combineren met een oversized blazer.

Claudia Sträter Mid waist slim fit cropped pantalon van travelstof
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top