Fashion

6 x casual chic outfits voor naar kantoor

6 x casual chic outfits voor naar kantoor

We mogen weer volop naar kantoor! Dat betekent niet alleen gezellige vrijmibo’s met collega’s, maar ook meer kledingstress in de ochtend. Wat moet je telkens aan? Werken in je joggingsbroek is makkelijk en relaxt, maar netjes is het niet. Wil je stijlvol en tóch comfy rondlopen op kantoor? Ga dan voor een casual chic outfit!

Casual chic outfit #1 - Comfortabel in stijl

Ben jij een echte koukleum? Dan is het fijn om een lekkere trui aan te doen naar kantoor. Niet alleen zit je er zo altijd warmpjes bij, ook is het gewoon een comfortabel kledingstuk. Ga bijvoorbeeld voor een lila sweater in combinatie met nette laarsjes.

casual chic kantoor outfit sweater

Lila sweater met V shape bij MyJewellery

Casual chic outfit #2 - Fijne sneakers

Een leren broek lijkt niet erg comfortabel, maar het is wel heel stijlvol. Vooral als je het draagt in een iets andere kleur dan zwart, bijvoorbeeld de trendkleur groen! Wil je het vervolgens comfortabel maken voor jezelf? Maak je casual chic outfit dan af met een paar fijne sneakers.

casual chic kantoor outfit sneakers

Forum Bold schoenen bij Adidas

Casual chic outfit #3 - Statement oorbellen

Voor een leuke outfit hoef je niet continu helemaal uit te pakken. Vooral als het gaat om casual chic kun je ook weleens denken: simpel is key. Ga voor een simpele basis en combineer met een felgekleurde, lange jas en toffe statement oorbellen.

casual chic outfit statement oorbellen

Lichtroze ronde statement oorhangers bij MyJewellery

Casual chic outfit #4 - Oversized jas met flared jeans

Sommige gaan graag in mantelpakjes of een nette pantalon naar kantoor, terwijl andere het toch liever bij een casual jeans houden. Ben jij zo iemand die dol is op denim? Ga dan voor een hippe flared jeans met hakken eronder. Draag vervolgens als finishing touch een oversized jas in trendkleur groen. Jij flaneert door de supermarkt tijdens je lunchpauze!

casual chic outfit oversized jas

Stradivarius - Elegante double-breasted jas in groen bij Asos

Casual chic outfit #5 - Cardigan vestje met balloon jeans

Nog een fijne jeans die past bij een casual chic outfit is de balloon jeans. Eh, wat? Ja, dit is één van de trends in 2022 en kan echt heel leuk zijn. Het klinkt wat opgeblazen, maar je moet het gewoon op de juiste manier stijlen. Draag er bijvoorbeeld een gebreide cardigan vestje bij. Heb je een jeans met hoog water? Dan zijn enkellaarsjes het perfecte schoeisel!

casual chic kantoor outfit vestje

Ajourgebreid vest bij H&M

Casual chic outfit #6 - Lange rok met blouse

Tot slot hebben we nog een casual chic outfit voor liefhebbers van rokjesdag! Vooral op de warme dagen draag je liever iets luchtigs. Een lange rok is dan een heel fijne uitkomst voor op kantoor. Deze lichtgroene rok schreeuwt gewoon ‘lente’! Combineer het vervolgens met een vrolijke blouse en je bent ready to go.

casual chic kantoor outfit lange rok

Midirok met zware plooitjes bij NA-KD

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top