Fashion

Deze comfy outfits zijn perfect voor in het vliegtuig

Deze comfy outfits zijn perfect voor in het vliegtuig

Als je gaat vliegen, dan ben je het liefst zo comfy mogelijk gekleed. Vooral bij lange vluchten wil je niet urenlang in een te strakke broek of korte jurk zitten. Dat zijn geen fijne outfits voor in het vliegtuig. Alleen welke outfits dan wel? Voor de nodige inspiratie heb je hier drie comfortabele outfits, die perfect zijn voor tijdens je vlucht!

Vliegtuig outfit #1 - Vest + legging + sneakers

Bij goede outfits voor in het vliegtuig zijn bepaalde kledingstukken onmisbaar. Zo draag je eigenlijk bij vrijwel elke vliegtuig outfit sneakers of gympen. Dat soort schoenen zijn echt een must, ook voor tijdens de vakantie zelf. Daarnaast moet je rekening houden met temperatuurverschillen. De ene keer is het warmer in het vliegtuig dan een andere keer. Daarom is de combinatie van een vest met een shirt erg slim. Doe daar vervolgens een flexibele legging onder, zodat je daarna uren in de vliegtuigstoel kan chillen.

comfortabele vliegtuig outfit vest HEMA
gebreid dames vest Lana gebroken wit bij HEMA
comfortabele vliegtuig outfit legging H&M
Leren legging bij H&M
comfortabele vliegtuig outfit sneakers Nike Perry Sport
Nike Air Max System sneakers wit dames bij Perry Sport

Vliegtuig outfit #2 - Sweater + legging + sneakers

Zoals gezegd is de sweater dus onmisbaar bij je vliegtuig outfit. Vooral de sweater met hoodie is heerlijk tijdens een vlucht. Zo kun je je even helemaal verstoppen in je eigen cocon en heb je geen last van de andere passagiers. Combineer je sweater met een fijne, stoffen legging voor extra comfort. Doe er vervolgens een paar sneakers onder en je bent ready for take-off.

comfortabele vliegtuig outfit sweater G-Star
Premium core 2.0 hoodie bij G-Star
comfortabele vliegtuig outfit legging NA-KD
Legging bij NA-KD
comfortabele vliegtuig outfit sneakers
Witte leren sneakers bij Manfield

Vliegtuig outfit #3 - Blazer + wide leg jeans + sneakers

Het komt ook weleens voor dat mensen mogen reizen voor hun werk. In dat geval wil je tijdens de vlucht wel een comfortabele outfit, maar wel een outfit die formeel overkomt. Zo kun je vanuit het vliegtuig direct doorlopen naar de meeting. Een nette, donkerkleurige wide leg jeans is dan een goede keus voor je vliegtuig outfit. Zo'n jeans is redelijk netjes en zit daarnaast lekker los, waardoor je toch comfy in het vliegtuig zit. Combineer de jeans vervolgens met een nette blazer voor een ultieme casual chic look.

comfortabele vliegtuig outfit blazer JOSH V
JV BLOOM Blazer - off white bij JOSH V
comfortabele vliegtuig outfit wide leg jeans H&M
Wide Ultra High Jeans bij H&M
comfortabele vliegtuig outfit gympen converse
Chuck Taylor All Star Classic bij Converse
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top