Fashion

5 x Parisiennes die je nu wilt volgen op Instagram voor de mooiste looks

5 x Parisiennes die je nu wilt volgen op Instagram voor de mooiste looks

We waren al fan van deze 6 make-up tips waar Françaises bij zweren, maar Franse vrouwen zijn niet alleen iconisch op het gebied van beauty. Ook qua outfits staan ze hoog op de lijstjes. De nonchalante combinaties, het haar dat altijd goed lijkt te zitten. Heerlijk!

Wil je wat meer Parijs in je Instagramfeed voor je dagelijkse outfi tinspiratie? Dit zijn 5 Parisiennes die je nu wilt volgen op Instagram voor de mooiste looks. 

Parisiennes om te volgen op Instagram #1 - Leia Sfez

Voor fijne looks, nonchante kiekjes bij de metro en jaloersmakende tassen. Ook heeft Leia drie schattige kinderen én een geweldig huis. 

Parisiennes om te volgen op Instagram #2 - Marie Zannou

Heerlijke outfits - van beige tot knalroze - gecombineerd met fantastische krullen: dat is de Marie Zannou op Instagram.

Parisiennes om te volgen op Instagram #3 - Juny Breeze

Als iemand op en top een Parisienne is, dan is het Juny wel. Denk: hoge laarzen, korte rokjes en haar dat áltijd goed zit. En foto's van haar outfits met koffie op fijne Parijse terrasjes, natuurlijk. 

Parisiennes om te volgen op Instagram #4 - Anne-Laure Mais

Eén van de meest fashionable moeders om te volgen op Instagram. Ze heeft haar eigen kledingmerk - dat komt natuurlijk vanwege haar geweldige stijl - en is sinds kort ook moeder. 

Parisiennes om te volgen op Instagram #5 - Camille Rowe

Met als motto 'liberté, égalité, sensualité' zet Parisienne Camille direct de toon in haar bio. Van sensuele kiekjes tot de altijd-goed-looks van Camille in zwarte outfit en rode lipstick. Erg fijn voor in je feed.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top