Beauty

Dit zijn dé 6 make-up tips waar Françaises bij zweren

Dit zijn dé 6 make-up tips waar Françaises bij zweren

Cliché maar waar: Françaises hebben een goed gevoel voor stijl. Niet alleen hun outfits zijn très bien, ook de make-up looks van de Françaises zijn jaloersmakend. Zo nonchalant, simpel en klassiek - wij houden ervan. Dit zijn 6 make-up tips waar Françaises bij zweren - en die jij absoluut ook wilt weten!

Make-up tips Françaises #1 - Skincare is ook make-up 

Die flawless huid van Françaises komt niet altijd vanzelf. Françaises zweren namelijk bij goede skincare. Een fijne basis is namelijk alles om je make-up look te laten stralen. Investeer daarom in een goede dag- en nachtcrème en een voedend serum. Ook adviseren Françaises om regelmatig een fijne gezichtsbehandeling te laten doen. 

 

Make-up tips Françaises #2 - Draag rode lippenstift, altijd 

Wat is een Franse make-uproutine zonder rode lippenstift? De klassieke rode lipstick kan altijd - zowel overdag bij een casual make-uplook als tijdens een avondje uit. Een favoriet van de Françaises? De Dior Rouge Couture Color-lippenstift in velvet 999

 

Make-up tips Françaises #3 - Houd je mascara subtiel 

Zit je rode lipstick erop? Hou de rest van je look dan simpel. Vooral mascara moet niet te dramatisch zijn, volgens de Françaises. Een subtiele zwarte of zelfs bruine mascara om je wimpers meer lengte en volume te geven is helemaal oké, maar ga niet voor de spinnenpoten. Keep it classy!

 

Make-up tips Françaises #4 - Gebruik minder tot geen foundation

Smeer je huid niet vol met foundation. Zonde, helemaal omdat je zoveel moeite doet voor je skincare. De Françaises dragen het liefst zo min mogelijk foundation. Een beetje concealer onder de ogen, een lichte foundation op een mindere dag - maar meer liever niet.

Make-up tips Françaises #5 - Gebruik lipstick ook als blush

Investeren in een rode lipstick is geen slecht idee, volgens de Françaises. Je kunt de klassieke lipkleur namelijk niet alleen op je lippen doen, maar ook als blush gebruiken. En wist je dat je het ook als oog make-up kunt gebruiken? Win-win.

Make-up tips Françaises #6 - Vloeibare make-up is fantastisch

Die effortless looks van de Françaises lijkt misschien moeilijk, maar met een paar life hacks kun jij het ook. Denk: niet aankomen met een bezweet voorhoofd en mascara onder je ogen omdat je er per ongeluk in hebt gewreven. De life hack die je moet weten? Gebruik vloeibare make-up. Van blush tot liquid highlighter en vloeibare oogschaduw. Je look blijft veel langer zitten dan bij poeder make-up.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top