Fashion

10 x de coolste Instagram hotspots van Amsterdam

Het maken van de perfecte Instagramfoto kan best wat tijd en moeite kosten. Nu helpt het natuurlijk om op een plek te zijn die van zichzelf al fotogeniek is. 

Je favoriete Instagrammers kunnen niet meer zonder deze hotspots om regelmatig een paar mooie plaatjes te schieten. Het is daarom niet verkeerd om eens goed te kijken naar waar dit precies is. 

Dus, bij deze! Dit zijn een paar van de meest Instagrammable hotspots in Amsterdam. Ga hier vooral langs als je feed weer even een boost nodig heeft!

1. Corner Bakery
Jammie! Bijna iedere Amsterdam-based Instagrammer heeft wel een foto in de Corner Bakery. En gelijk hebben ze! Naast het heerlijke én fotogenieke eten hebben ze ook een geweldige setting om helemaal los te gaan met de camera. 

 

Hiding away from the rain with @kaesutherland and SO many yummy treats 😏😊

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op

2. De Hallen
Naast de talloze keuzes en het gevarieerde aanbod aan eten, zijn de hallen de perfecte plek om eens ongegeneerd te poseren. Dat zijn twee vliegen in één klap!

3. Hortus Botanicus
In de drukke en volgebouwde stad Amsterdam is het óók mogelijk om de rust en de planten op te zoeken. In de Hortus Botanicus kan je genieten van al het groen, wat tegelijkertijd dient als een perfecte setting voor mooie foto's. Erg Instagram-waardig! 

4. NDSM-werf
Wat ooit één van de grootste scheepswerven van de wereld was, is nu een perfecte plek om je camera mee naartoe te nemen. Begint het al te kriebelen?

5. Sticky Fingers
Lekker eten doet het altijd goed op Instagram. Al helemaal wanneer de setting helemaal roze is! Restaurant Mama Kelly is ook een leuke als je van roze houdt.

6. Wake me up when i'm famous
Deze muur is een regelrechte eyecatcher! In De Pijp zijn genoeg leuke plekken te vinden, maar deze doet het gegarandeerd goed. 

 

Wake me up then okay? 🤩 #wakemeupwhenimfamous #ootd

Een bericht gedeeld door ⚡️ ★ MEREL ★ ⚡️ (@merelhafkamp) op

7. De grachten
Dit is een wat algemenere 'hotspot', maar de grachten vallen altijd in de smaak. Handig! Want in Amsterdam hoef je daar niet zo ver voor te lopen. 

 

When the turtleneck family is out and about.

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

8. Café de Plantage
Dit café-restaurant met industriële details en chique marmeren tafeltjes is dé perfecte plek voor een paar mooie rustgevende kiekjes. Ook niet verkeerd om je camera mee naartoe te nemen. 

9. Bar Botanique
Als je voor een wat tropischere foto wilt gaan, dan is Bar Botanique the place to be! Genoeg hoekjes te vinden om het vakantiegevoel eens goed vast te leggen.

10. Het Rijksmuseum
Het Rijksmuseum is natuurlijk dé must-see van Amsterdam. In de winterperiode is het al helemaal een aanrader om er te poseren, aangezien er dan een een grote ijsbaan op je ligt te wachten. Dat levert zeker een paar mooie plaatjes op!

 

Counting down the days untill 2018 💫 #moderosa #amsterdam #chocomelk

Een bericht gedeeld door Roos-Anne van Dorsten (@moderosaofficial) op

Beeld thumb: @Moderosaofficial

Deel dit artikel
Back to top