Lifestyle

Influencers gebruiken deze 10 locaties voor de tofste Instagram foto's

Influencers gebruiken deze 10 locaties voor de tofste Instagram foto's

Het perfecte plaatje voor op Instagram bestaat uit verschillende onderdelen. Het is belangrijk hoe jij poseert, wat voor outfit je draagt én wat je gebruikt als achtergrond. Toffe foto's op social media vertellen vaak een verhaal. Wees bewust wat jij communiceert met de backdrop die jij kiest.

Een achtergrond van een foto kan vertellen wat je interesses zijn, wat je aan het doen bent en waar je heen gaat. Dit zijn tien trendy locaties die influencers gebruiken voor de tofste posts op Instagram.

1. Cultuur snuiven

Ga naar het museum of zoek een bekend monument op en gebruik deze als achtergrond voor jouw foto! Architectuur, sculpturen en alles wat cultuur roept kan jouw foto instawaardig maken.

2. In de parkeergarage

Alle cool girls hebben een kiekje in een parkeergarage!

3. Wachtend op het stoplicht

Maak een foto terwijl je wacht op het stoplicht of het zebrapad oversteekt. 

4. In je plaatselijke café

Een café of restaurant is ook een populaire locatie onder influencers.

5. Op de roltrap

Neem een kiekje terwijl jij casually op de roltrap loopt in een winkelcentrum, op het luchthaven of onderweg naar de metro.

6. Op de markt

Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan de markt? Gebruik deze tijd voor een toffe fotoshoot dankzij het levendige achtergrond.

7. In je woonkamer

In 2021 is streetstyle overgenomen door sofastyle. Dit jaar hebben we meer vrijheid, toch denken we dat deze trend nog een tijdje zal blijven!

8. In de supermarkt

De supermarkt kan ook een interessante achtergrond zijn voor jouw instagram plaatjes. Maak gebruik van de overvloed aan kleuren die jij daar kan vinden.

9. In een hoofdstad

Ben je op citytrip in London, Barcelona of Parijs? Een hoofdstad die veel mensen herkennen als achtergrond scoort goed op social media. Amsterdam telt natuurlijk ook!

10. In de auto

Last but not least: een stoere en casual foto in de auto!

Beeld: Photo by dusan jovic on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top