Fashion

De leukste influencers om te volgen op Vinted

De leukste influencers om te volgen op Vinted

Herkenbaar? Het is ochtend, je staat voor je kledingkast en kunt maar niet beslissen wat je aan gaat trekken. Je kunt inspiratie op doen bij influencers op Instagram die the most flawless outfits dragen. Af en toe taggen ze de winkel waar de leuke items vandaan komen, maar vaak blijft het een mysterie. Wist je dat je deze outfits ook kunt scoren op Vinted? Steeds meer influencers zetten hun garderobe op het second hand platform. Deze influencers kun je er vinden.

Laura Ponticorvo

De altijd stijlvolle Laura verkoopt de meest kleurrijke items uit haar kledingkast. Van jurkjes tot jasjes en matching telefoonhoesjes. Laura is ook nog eens super actief op het platform en reageert mega snel. De reviews op haar profiel geven aan dat de items snel verstuurd worden. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Anna Nooshin

Anna heeft momenteel geen items online staan, maar is daarentegen wel actief op Vinted. Hopelijk doet de influencer snel een lenteschoonmaak en verschijnen er nieuwe items op Vinted. 

Love Island besties Victoria & Lisa 

Love Island-ster Victoria Vermeer verkoopt wegens een verhuizing een hele berg kleding. Ze volgt de hipste modetrends en haar garderobe varieert van girly tot stoere items. Ze is actief, maar helaas zijn haar recente items allemaal uitverkocht. Haar beste vriendin en ook huisgenoot Lisa van Zuylen is ook actief op het tweedehandsplatform. Ze hebben elkaar leren kennen bij de opnames van Love Island in 2019 en delen sindsdien een studentenhuis in de Pijp in Amsterdam. Zouden ze ook hun kleding delen? Lisa verkoopt onder andere sportkleding, jurkjes en leuke crop tops.

Monica Geuze

Misschien rock jij binnenkort wel de Monica look. Op Vinted verkoopt de vlogger, auteur en presentatrice zowel betaalbare items van Zara, H&M en NA-KD als designer items van Gucci, Saint Laurent en Louis Vuitton! In Monica haar virtuele kledingkast vind je onder andere jurkjes, sneakers en zonnebrillen. Je moet er wel snel bij zijn want alles is binnen no time uitverkocht!

Nienke Plas

We looove it! De stand-up comedian verkoopt echt van alles. Het varieert van casual items tot leuke zomerjurkjes. Ook kun je merk items scoren voor een klein prijsje. Ook voor Nienke haar kast geldt: wees er op tijd bij, want het raakt snel uitverkocht. 

Manon Tilstra

Fashion en lifestyle blogger Manon verkoopt voornamelijk (merk)schoenen op haar Vinted-account. Van de meest sexy hakken tot stoere boots en sneakers. Je moet wel toevallig maat 39 hebben. Dus, wie de schoen past...

Sophie Milzink

Hallo, internetvrienden daar is ze weer. Op Vinted verkoopt de Youtube-er verschillende items. Shirtjes, broeken en een rok. Leuk detail: Sophie stuurt volgens de reviews bij de items een leuk persoonlijk briefje mee. Cute!

Bibi Breijman

Deze realityster bekend van Oh Oh Cherso wordt binnenkort voor de tweede keer moeder. Ze verkoopt leuke items van winkels als NAKD, Asos en Scotch & Soda. Momenteel zijn haar items uitverkocht, maar Bibi is wel nog actief. Ze geeft aan haar items op donderdagen te versturen.

 

Beeld: Brunopress
Deel dit artikel
Back to top