Fashion

Nieuwe zonnebril nodig? Deze zonnebrillen zijn dé trend van 2022

Nieuwe zonnebril nodig? Deze zonnebrillen zijn dé trend van 2022

De zon schijnt weer en dat betekent dat je weer lekker kan terrassen! Maar een goede zonnebril is wel handig tegen die felle zon en daarbij wil je er wel een beetje fashionable uitzien op het terras toch? Wij hebben dé zonnebrillen van nu op een rij gezet.

Zonnebrillen 2022

Cateye: Allereerst beginnen we met de bril die je tegenwoordig veel ziet: de cateye zonnebril. Deze bril is erg smal van vorm en lijkt op een soort cateye. Deze bril was vooral in de jaren ’50 erg populair, maar komen dus nu weer helemaal terug.

Gucci cateye zonnebril, Eye Wish | €220,15

The bigger, the better: hele grote glazen. Dit is echt een bril waar je een statement mee kunt maken. Steel de show, want deze bril valt op! Hoe groter de glazen, des te beter de zonnebril is hierbij van toepassing.

Transparant: de brillen die een soort transparante kleur hebben zijn ook helemaal in! Vooral de felle kleurtjes zoals groen, roze en oranje zie je veel in het straatbeeld voorbijkomen.

Transparante zonnebril, Eye Wish | €118,15

Spiegelglas: de zonnebrillen met spiegelglas doen je lijken op een model. Zo heeft Kim Kardashian de bril ook en wat staat het haar goed! Psst: deze bril is ook heel handig als je wil dat mensen niet kunnen zien waar je heen kijkt. ;)

 
Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top