Fashion

Deze 5 kleuren zijn élk jaar goed om te dragen tijdens de herfst

Deze 5 kleuren zijn élk jaar goed om te dragen tijdens de herfst

Trends komen en gaan maar met sommige dingen zit je gewoon altijd goed. Hierbij kunnen je denken aan klassiekers in jouw garderobe zoals de spijkerbroek en het leren jasje maar ook als het op kleuren aankomt zijn er dingen waar je op terug kunt vallen.

De herfst staat voor de deur dus het wordt tijd om jouw garderobe eens onder de loep te nemen en te bedenken wat jij dit najaar wilt gaan dragen. Er is een vijftal tinten die gewoon altijd goed is wanneer de blaadjes van de bomen gaan vallen. Hier zijn ze!

Beige

Beige is populairder dan ooit maar is eigenlijk al jaren niet weg te denken in de herfst. De kleur komt in allerlei verschillende nuances die mooi zijn om met elkaar te combineren voor een ton-sur-ton geheel. Beige is misschien basic, maar chiquer dan dit kan bijna niet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leia Sfez (@leiasfez) op

Navy

Een andere luxe aandoende najaarskleur is navy. Het donkerblauw zorgt er altijd voor dat je zelfverzekerd overkomt maar is niet zo hard als zwart. De kleur is ideaal te combineren met de meeste tinten in ons lijstje van altijd goed fall shades.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door .Claire Most. (@claire_most) op

Roomwit

Wil je een lichte kleur dragen in de herfst? Dan is roomwit ideaal. Het voelt wat warmer dan spierwit en zorgt voor een lichte noot tijdens de donker wordende dagen. Het voordeel van roomwit is dat het met vrijwel alle kleuren te combineren is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffany Hsu (@handinfire) op

Grijs

Grijs is allesbehalve saai, zeker als het op kleding aankomt. De truc zit 'm in het bij elkaar zoeken van mooie kleurcombinaties en texturen. Grijs staat hoe dan ook altijd goed op donker denim en zwart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

Oranje met een vleugje rood

De meest opvallende tint in dit rijtje is oranje en dan hebben we het niet over de koninklijke knalvariant maar het oranje met een beetje rood erdoorheen. Het is een heerlijke warme najaarskleur die bij elke huidskleur past.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DAUGHTER OF THE KING (@julia.dalia) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top