Fashion

Chanel adventskalender van 730 euro bevat stickers en leeg zakje...

Chanel adventskalender van 730 euro bevat stickers en leeg zakje...

Heb je overwogen om dit jaar de Chanel adventskalender van maar liefs 730 euro aan te schaffen en heb je dit toch niet gedaan? Dan hebben wij goed nieuws voor je! De adventskalender blijkt namelijk een ware teleurstelling te zijn en hier is op dit moment dan ook veel ophef over. 

Chanel N°5 bestaat in 2021 honderd jaar en om dit te vieren, brachten zij een adventskalender uit. Dit was de eerste keer dat Chanel een adventskalender op de markt bracht, maar of ze dit nog een keer zullen doen is nog maar de vraag.

Op TikTok gingen er verschillende filmpjes rond van een unboxing van de adventskalender, waar al snel uit bleek dat deze niet het geld waard is. Zo zit er onder andere een stickervelletje, een leeg zakje en plastic sieraden in en dat verwachten we natuurlijk niet met zo'n hoog prijskaartje.

Het blijkt zelfs dat er items in zitten die eerder gratis werden weggegeven bij een aankoop. Mensen keken de video's op TikTok massaal, waarna Chanel hun TikTok account offline heeft gehaald.

Gelukkig zitten er wél een paar mooie items van Chanel in de kalender. Zo bevat deze een flesje Chanel N°5 parfum, maar ook een lipstick en nagellak. De verpakking heeft 27 vakjes en begint op 5 december. De teleurstelling bij kopers is groot maar er is een kanttekening: op de website had Chanel wel informatie gegeven over de inhoud van de adventskalender. 

De adventskalender is uitverkocht op de website, maar er zijn inmiddels genoeg unboxing video's gemaakt waarin we alles te weten komen over deze prijzige kalender. Benieuwd? Hieronder vind je een uitgebreid review van de adventskalender.

Vind jij de adventskalender van Chanel het geld waard? 

Beeld: Chanel
Deel dit artikel
Back to top