Beauty

5 x beauty adventskalenders die je december 2021 wilt uitpakken

5 x beauty adventskalenders die je december 2021 wilt uitpakken

December staat weer voor de deur en de adventskalenders liggen al in de winkel. Kun je door de bomen het bos niet meer zien bij de beauty adventskalenders? Wij maakten een lijstje voor je met de mooiste beauty adventskalenders die jij deze december zeker wilt uitpakken. 

1. Charlotte Tilbury Adventskalender

Misschien wel één van de mooiste adventskalenders dit jaar is de adventskalender van Charlotte Tilbury. Het merk ken je misschien wel van de populaire roze lipstick Pillow Talk of van de palettes met highlighter. In deze luxe kalender vind je de populaire lipstick ook, inclusief heel veel andere make-up. Ook zit er skincare in, denk aan een serum een een fijn kleimasker.

beauty adventskalenders

Charlotte Tilbury Beauty Dreams & Secrets Adventskalender Limited 2021 bij CharlotteTilbury.com

2. MAC Cosmetics adventskalender

Fan van MAC? Dan wil je ongetwijfeld de MAC adventskalender hebben dit jaar. Deze funky beauty adventskalender zit vol oogschaduws, lipsticks en nog veel meer producten van dit merk. Ook zitten er veel mini-producten in, bijvoorbeeld de populaire lipstick Velvet Teddy. Handig, want zo kun je meerdere kleuren uitproberen en de full size versie kopen van de lipstick die jij het mooist vindt! 

beauty adventskalenders

MAC Advent Calendar bij Zalando.nl

3. L'Oréal Paris adventskalender

Ook L'Oréal Paris heeft dit jaar een adventskalender die je gerust op je wishlist kunt zetten. In deze kalender vind je een paar skincare producten, maar voornamelijk beauty producten. Van full size lipsticks voor de kerstdagen tot blushes. Met deze kalender heb je zo een volledig nieuwe make-up look. Ook handig: er zit ook haarlak in en andere haarproducten. Zo ben je volledig klaar voor kerst. 

beauty adventskalenders

Loreal Paris Make-Up Adventkalender bij Drogisterij.nl

4. Dior adventskalender

Als we bij één van deze beauty adventskalenders wegdromen, dan is het wel deze van Dior. In deze kalender vind je bovendien meer dan alleen beautyproducten zoals lipsticks en oogschaduw. Er zitten namelijk ook iconische Dior geuren in deze beauty adventskalender. 

beauty adventskalenders

Dior Adventskalender via Dior.com

5. Shiseido Adventskalender

De laatste beauty adventskalender op ons lijstje is deze van Shiseido. Deze kalender bevat een mix van skincare- en beautyproducten. Denk: oogcrème en serums, maar ook mascara en lipgloss. Superfijn, want zo voor de drukke feestdagen is een beetje me-time met een lekker maskertje geen slecht idee.

beauty adventskalenders

Vital Perfection Advent Calendar bij Douglas.nl

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top