Fashion

Dit zijn de leukste manieren om een vest te stylen deze herfst/winter

Dit zijn de leukste manieren om een vest te stylen deze herfst/winter

De temperaturen worden met de dag lager. Dat betekent dat we weer onze knitwear de kast uit mogen trekken! Een dikke trui is een must have voor de koude seizoenen, maar een vest is ook weer helemaal terug! Benieuwd naar hoe jij een modieuze outfit maakt met een vest? Dit zijn de leukste outfits voor de herfst en winter (met een vest natuurlijk).

Outfit idee #1: Een cropped vest met high waist broek

Een vest wordt vaak gezien als een item dat erg groot is en dus ervoor zorgt dat jouw figuur niet goed te zien is. Maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn! Door een cropped vest te combineren met high waisted broek, blijft jouw taille mooi zichtbaar. En dat terwijl je alsnog lekker warm blijft! Je kunt er hierbij voor kiezen om je vest dicht te dragen (als dit kan) of open!

Outfit idee #2: Een oversized vest over een strakke outfit

Door een oversized item te combineren met een wat strakkere outfit, creër je een mooi contrast in je outfit. Je kunt gaan voor een jurk die mooi op je lichaam aansluit, of een rokje met een bijpassend topje. Zelfs een paar skinny jeans werkt hierbij! Je kunt deze outfit heel casual maken, maar ook juist wat meer sexy.

Outfit idee #3: Een strak vestje met een rokje en hoge laarzen

Vestjes kunnen ook wat strakker om je lichaam zitten. Je kunt een cropped vestje met een wat dunner stofje combineren met een rokje voor een schattige en romantische look. Combineer de look met een paar hoge laarzen voor het totaalplaatje.

Outfit idee #4: Een dicht vest met laagjes eronder

Er zijn vesten die je enkel open kunt dragen, maar er zijn ook vesten met bijvoorbeeld knopen. Deze kun je daarom ook mooi dicht dragen. Combineer het vest met een topje met een hoge neklijn en bijvoorbeeld een paar mom jeans.

Outfit idee #5: Een lang vest over een lange jurk

Tot slot kun je gaan voor het toppunt van cozy. Combineer je lange vest met een lange jurk. Denk hierbij een beetje aan Taylor Swift in haar Folklore era. In deze outfit kun jij heerlijk wegkruipen in je vest, terwijl je alsnog de outfit een erg vrouwelijke draai geeft.

Shop onze favorieten

Boohoo Zachte Grof Gebreide Geborstelde Boyfriend Cardigan - €56,-
Stradivarius Oversized vest met zakje - €29,99
Mango Vest met animal print - €49,99
EDITED Etta fijngebreid vest van biologisch katoen in wolblend - €69,90
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top