Fashion

Lekker warm blijven tijdens de winter? Dit zijn de fijnste items om laagjes mee te dragen

Lekker warm blijven tijdens de winter? Dit zijn de fijnste items om laagjes mee te dragen

Het wordt steeds kouder. We kunnen onze dikke truien weer lekker uit de kast trekken en onze warme sjaals weer dragen. Deze items zijn echte winter essentials. Maar voor in de winter is het ook erg fijn om je outfit te laten bestaan uit laagjes. Weten hoe jij een outfit met laagjes samenstelt? Dit zijn de fijnste items om te shoppen voor een outfit met laagjes!

Een neutrale basislaag

Iedere outfit met laagjes heeft een goede basis nodig. Voor dit eerste laagje kun je ervoor kiezen om het laagje zichtbaar te maken of niet. In ieder geval is het het beste om te gaan voor een neutrale kleur die past bij de rest van je outfit. De laagjes die je over deze basis heen draagt, maken het statement! Kies voor dit laagje dan ook voor een nude, wit, zwart of andere kleur die aansluit op je outfit. 

Mango Getextureerd gebreid T-shirt - €22,99
Stradivarius Body met lange mouw - €15,99

De statement laag

De tweede laag van jouw outfit wordt de eyecatcher van de look. Ga voor een item dat jou lekker warm kan houden. Kies bijvoorbeeld voor een oversized trui, een overgooier of een sweater vest! 

OPUS Doina grofgebreid vest in wolblend met V-hals - €89,99
Mango Vest met animal print - €49,99

De perfecte jas

Geen enkele winterse look is compleet zonder een heerlijke warme jas. De keuzes hierin zijn eindeloos! Ga dus voor een jas die aansluit op jouw stijl en ook eentje die lekker zit. Ga jij in de winter liever voor een lange jas of liever voor een kortere jas?

Daily Paper Epuff puffer jack met afneembare capuchon - €300,-
Boohoo Petite Pu Contrast Belted Trench Coat - €90,-

Maak de look af!

Tot slot zijn er nog de accessoires! Je kunt in de koude wintermaanden natuurlijk geen koude handen, oren of hals hebben. Maak je look daarom af met een mooie sjaal, handschoenen en misschien zelfs een warme muts!

Mango Sjaal met franjes aan de uiteinden - €22,99
GUESS Kabelgebreide muts met imitatiebont - €30,-

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top