Fashion

Shoppen bij Vestiaire Collective kan ook vanuit Nederland!

Wat is er mooier dan in je oma's kledingkast rondsnuffelen naar vintage modeschatten? Nou ben je op een gegeven moment uitgesnuffeld en wil je meer. Dat komt goed uit, want vanaf één van onze lievelings websites voor designer items is ook in Nederland te bestellen. Maak kennis met: Vestiaire Collective!

Vestiaire Collective bestaat al een paar jaar in het buitenland en vanaf de site is ook te bestellen en laten verzenden naar Nederland - perfect om zelf pareltjes te shoppen én te verkopen natuurlijk. Wat is er lekkerder dan uren speuren naar hét vintage-item? Per dag komen er zeker 1.500 nieuwe items online. En die items komen er niet zomaar, ze gaan allemaal door de kwaliteit en echtheidscontrole. Vestiaire Collective zorgt er dus voor dat jij binnenkort kan pronken met je nieuwe aanwinst zonder onbedoeld een nep designerstuk bezorgd te krijgen.

Welk item zet jij op je verlanglijstje? Ga je voor een klassieke Chanel of ben je op zoek naar een retro Gucci tas? Je shopt het allemaal bij Vestiaire Collective!Kijk nu op Vestiaire collective !

 

Ps. op eigen risico uiteraard ;)

Beeld: Vestiaire Collective & Fashionscene / Trendalert
Deel dit artikel
Back to top